Παρασκευή 12 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 2-2
Ολα μοιρασμένα

Το «στοιχειωμένο» εξ αναβολής παιχνίδι για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννενα και του Πανιωνίου, επιτέλους, ολοκληρώθηκε χτες και, μάλιστα, εντυπωσιακά. Οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 2-2, σε μία αναμέτρηση που εξελίχτηκε ...δραματικά και που περιείχε τρία πέναλτι, δύο αποβολές και πλούσιο θέαμα. Την αρχή στο σκοράρισμα έκανε για τους φιλοξενούμενους με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Γκώνιας (25'), ενώ η ισοφάριση ήρθε λίγα λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο από τον Τάτση (37'). Και πάλι, όμως, οι Νεοσμυρνιώτες προηγήθηκαν στο 54', όταν για άλλη μια φορά ο αρχηγός τους έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα από τα 11 μ. Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε στο 86', με τέρμα που σημείωσε ο Καρμαρής με γυριστή κεφαλιά.

  • Μετά την αναμέτρηση, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννενα, Γιώργος Παράσχος, υπέβαλε την παραίτησή του στη διοίκηση της ομάδας.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Ράντος, Μπελά, Φουτσίνι, Γ. Τάτσης, Τζανετής (46` Ελντερ), Κορμαρής, Αλ. Τάτσης (46` Λιπατίν), Σέμος, Μπλέτσας (κόκκινη 54`), Τζούμπα, Γκαρόζης (72` Γήττας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Πουρλιοτόπουλος, Γκώνιας, Χασιώτης, Σακκελαρίδης, Ιωάννου (82` Νεοφυτίδης), Παλαμάρας, Κλάεβιτς (κόκκινη 45`+), Κατσαρός, Γόγολος, Κάφαλης (85` Δερμιτζόγλου), Βούλεβιτς (73` Γιοβάνοβιτς).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ