Πέμπτη 24 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Εκαναν αίσθηση στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

MotionTeam

Δυναμικά συνεχίζουν οι δυνάμεις του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών στη Θεσσαλονίκη τον αγώνα ενάντια στο μνημόνιο διαρκείας, στο Νόμο - Πλαίσιο και την ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη.

Χθες το πρωί με πορεία που ξεκίνησε από τα πανεπιστήμια, δημιούργησαν κλίμα ξεσηκωμού στις γειτονιές του κέντρου της Θεσσαλονίκης. Με πανό και φωνάζοντας συνθήματα, καλούσαν τη νεολαία και τον εργαζόμενο λαό να ξεσηκωθεί ενάντια στην επίθεση που δέχονται σε όλα τα δικαιώματα και τις κατακτήσεις τους. Πορεύτηκαν μέσα από απόκεντρους δρόμους και γειτονιές, πεζόδρομους και σημεία που αποτελούν στέκια συγκέντρωσης της νεολαίας, και κατέληξαν έξω από την ΓΓ Μακεδονίας - Θράκης. Εκεί άπλωσαν ένα τεράστιο πανό που έλεγε: «Να καταργηθεί το μνημόνιο διαρκείας ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΕΕ, ΔΝΤ. Να μην περάσει το μνημόνιο της Παιδείας. Ξεσηκωμός ενάντια στην ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη».

Το απόγευμα, οι δυνάμεις του ΜΑΣ πραγματοποίησαν πικετοφορία - μαζική εξόρμηση στον Εύοσμο, μια από τις περιοχές της Δυτικής Θεσσαλονίκης όπου ζουν οι εργατικές λαϊκές οικογένειες.

Επόμενο αγωνιστικό ραντεβού έχει καθοριστεί για τις 30 Μάρτη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ