Τετάρτη 4 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΑΠΕΡΓΙΑ 11 ΜΑΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ «ΠΛΑΙΣΙΟ» - «ΣΑΛΟΝΙΚΙΔΗΣ»
Συνεχίζουν τον αγώνα

Μετά από πολυήμερη επίσχεση εργασίας και περιφρούρηση του εργοστασίου, οι εργαζόμενοι της επιχείρησης μετάλλου «Σαλονικίδης» στη ΒΙΠΕ της Σίνδου Θεσσαλονίκης, χτες πληρώθηκαν τα δεδουλευμένα που τους όφειλε η εργοδοσία από τον περασμένο Δεκέμβρη.

Μέσα από συνέλευση που πραγματοποίησαν χτες, αποφάσισαν τη συμμετοχή τους στην απεργία στις 11 του Μάη με το ΠΑΜΕ, που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε δίπλα τους και στήριξε τον αγώνα τους. Επίσης αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα τους με άλλες μορφές προκειμένου να ανατρέψουν την εκ περιτροπής εργασία που τους επέβαλε μονομερώς και παράνομα η εργοδοσία τους τελευταίους μήνες.

Οι εργαζόμενοι της επιχείρησης «ΠΛΑΙΣΙΟ» - «DOMANI», στη Θεσσαλονίκη, συνεχίζουν την επίσχεση εργασίας για τα δεδουλευμένα τους και την περιφρούρηση του εργοστασίου για να εμποδίσουν το πλιάτσικο που επιχειρούν οι εργοδότες, μετά τις παραιτήσεις τους από το ΔΣ των εταιρειών.

Οι εργαζόμενοι καταγγέλλουν την απουσία των ελεγκτικών μηχανισμών και ζητούν από το υπουργείο να καθορίσει τριμερή συνάντηση με την εργοδοσία.

Αποφάσισαν συμμετοχή στην απεργία στις 11 του Μάη με το ΠΑΜΕ και προγραμμάτισαν γενική συνέλευση στις 10 του μήνα στο ΕΚΘ, προκειμένου να συζητήσουν για την επιτυχία της απεργίας και την κλιμάκωση του αγώνα τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ