Σάββατο 7 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συλλήψεις για τη συμπλοκή στου Ρέντη

Δύο από τους φερόμενους ως δράστες της συμπλοκής στου Ρέντη, τον περασμένο Μάρτη, που κόστισε τη ζωή σε δύο αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, βρίσκονται στα χέρια των αρχών. Οπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για δύο ομογενείς, έναν 36χρονο και έναν 28χρονο. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό δύο ακόμα ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στη συμπλοκή.

Ο ένας από τους δύο συλληφθέντες ήταν αυτός που πυροβόλησε με «Καλάσνικοφ» εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο αστυνομικοί και να τραυματιστούν άλλοι δύο. Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι παραπάνω δράστες είχαν συστήσει σπείρα με σκοπό τη διάπραξη ληστειών. Στην εγκληματική οργάνωση συμμετείχαν, επίσης, δύο ημεδαποί, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, διότι συμμετείχαν σε ληστεία περιπτέρου με τους δράστες ως βοηθητικά μέλη. Μετά τη δολοφονική επίθεση, ο ένας από αυτούς παρέλαβε τους δύο δράστες από κοντινό σημείο της περιοχής, βοηθώντας στη διαφυγή τους.

Στην ίδια εγκληματική οργάνωση συμμετείχαν και δύο αλλοδαποί, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, διότι προμήθευαν την οργάνωση με κλεμμένα αυτοκίνητα. Επίσης, από τους 35 προσαχθέντες, συνελήφθησαν πέντε ακόμα άτομα, ημεδαποί και αλλοδαποί, για παραβάσεις του Νόμου περί όπλων και ναρκωτικών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ