Παρασκευή 19 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Κινητοποιήσεις γονιών για τις κεραίες

Σε κινητοποιήσεις αποφάσισε να προχωρήσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 35ου Δημοτικού Σχολείου Περιστερίου, μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης, η οποία πραγματοποιήθηκε προχτές και συζήτησε το πρόβλημα που έχει προκύψει από την εγκατάσταση και λειτουργία κεραιών κινητής τηλεφωνίας. Σήμερα το ΔΣ του Συλλόγου θα καταθέσει στο δήμο και σε όλους τους αρμόδιους φορείς ψήφισμα διαμαρτυρίας. Επίσης, τη Δευτέρα 21 του Γενάρη έχουν προγραμματίσει κατάληψη και αποκλεισμούς καθημερινά του δρόμου.

Οι γονείς δηλώνουν αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τον αγώνα τους «ωσότου πετύχουν το ξήλωμα όλων των κεραιών κινητής τηλεφωνίας και ιδιαίτερα αυτής που λειτουργεί παράνομα 50 μέτρα από το σχολείο», τονίζοντας ότι έχουν υποχρέωση να προστατεύσουν τη ζωή των παιδιών τους.

Οπως καταγγέλλουν οι γονείς, τα παιδιά τους διατρέχουν κίνδυνο από την ακτινοβολία της κεραίας κινητής τηλεφωνίας, «που λειτουργεί παράνομα στην οδό Δ. Γούναρη αρ. 9, καθώς και από άλλες 60 που λειτουργούν στο Περιστέρι». Επίσης, αναφέρουν ότι έχουν σημειωθεί λιποθυμικές τάσεις μαθητών, συχνοί πονοκέφαλοι και άλλα συμπτώματα.

Τη συμπαράστασή του στους γονείς του σχολείου δηλώνει και το ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης «Ελλη Αλεξίου».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ