Κυριακή 22 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις

* Με απόλυτο σκορ 4-0 νίκησε η Ομάδα της ΑΕΚ το ΚΕΟ για το Κύπελλο Αττικής. Με ευρύ σκορ νίκησαν στο 2ο γύρο, η Εστία Ν. Σμύρνης την ΑΕ Ποντίων Μελισσίων 3,5-0,5, ο ΣΟ Αγ. Βαρβάρας το ΑΚ Ζωγράφου 3-1, ο ΣΟ Αιγάλεω τον ΑΣ Αιγυπτιωτών 3,5-0,5 κ.ά.

Οι 16 ομάδες που αγωνίστηκαν την περασμένη Κυριακή (σήμερα στις 11.00 αγωνίζονται οι «8» για τον 4ο γύρο) ήταν: ΑΕΚ - Πειραϊκός ΟΣ, Φυσιολάτρης Νίκαιας - ΕΕΣ Κορυδαλλού, Σκακιστική Ανοιξη - ΑΟ 3*** '89, ΦΟ Ελληνικού - Δεξαμενή Μεταμόρφωσης, ΣΟ Περιστερίου - ΣΑΣ Κορωπίου, ΦΟΝ Ηρακλείου - ΣΟ Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρα - Παγκράτι και Εστ. Ν. Σμύρνης - «Ζήνων» Γλυφάδας.

* «Αναζητήσεις σε Ασπρα Μαύρα» κάθε Σάββατο στις 10.05 με τον ΟΜ και εκπαιδευτικό Χρήστο Πιλάλη. Στις 14 Μάη στην εκπομπή του «Sentra FM 103,3» φιλοξενήθηκε ο συνθέτης - ερμηνευτής, αλλά και φίλος του σκακιού Διονύσης Τσακνής. Ο γνωστός τραγουδοποιός ανέπτυξε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο τη χρησιμότητα του πνευματικού αθλήματος, ενώ παράλληλα δεν απέφυγε να συζητήσει με τον Χρ. Πιλάλη και για θέματα του ελληνικού πολιτισμού στις μέρες μας.

* Μετά τον 7ο γύρο του Ασιατικού Πρωταθλήματος, που έγινε στην πόλη Μασάντ του Ιράν, είχαν προηγηθεί σε ισοβαθμία ο Κινέζος Γιου Γιαντζί (με καλύτερο συντελεστή) και ο Ινδός GM Κρισχάν Σασικιράν με 5,5 βαθμούς. Με 5 βαθμούς ακολουθούσαν οι GM Μπου Χιαντζχί (Κίνα), Πεντ. Χαρικρίσνα ((Ινδία) και Ελσχάν Μοραντιαβαντί (Ιράν).

Στο αντίστοιχο Ασιατικό Γυναικών ισοβαθμούσαν 4 σκακίστριες με 5 βαθμούς. Ισχά Καραβαντέ (ΙΜ Ινδία), Καρίκα Ντροναβαλί (ΙΜ Ινδία), Ταν Ζοντζί (WGM Κίνα) και Χουάνγκ Κιάν (WGM Κίνα).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ