Τετάρτη 18 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Κλώτσα τη μπάλα όχι τη ζωή!

Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μάη θα κορυφωθεί το τουρνουά ποδοσφαίρου 5Χ5 που διοργανώνουν οι Οργανώσεις Δυτικού Τομέα Αττικής της ΚΝΕ σε εννέα δήμους της Δυτικής Αττικής (Περιστέρι, Αιγάλεω, Αγ. Βαρβάρα, Χαϊδάρι, Πετρούπολη, Ιλιον, Αγ. Ανάργυροι - Καματερό, Μενίδι, Φυλή - Ζεφύρι) με θέμα: «Κλώτσα τη μπάλα, όχι τη ζωή». Tο τουρνουά, το οποίο ξεκίνησε το περασμένο Σαββατοκύριακο με τη συμμετοχή 42 ομάδων, είναι αφιερωμένο στον αγώνα ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά. Παράλληλα, μέσα από το τουρνουά, προωθείται και το δικαίωμα στον αθλητισμό που έχει εμπορευματοποιηθεί και αυτό.

Οσοι δε θα βρίσκονται στα γήπεδα ή θέλουν να δουν αναλυτικά τα αποτελέσματα του 1ου γύρου που έγινε στις 14 και 15 Μάη, το πρόγραμμα τουρνουά, τις εκδηλώσεις, φωτογραφικό υλικό και λεπτομέρειες για τα σκορ των ομάδων, μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΚΝΕ (www.kne.gr). Στα προημιτελικά προκρίνονται οι εξής ομάδες: ΧΑΒΑΛΕΔΕΣ (1ος όμιλος), VENCEREMOS ή ΧΙΟΝΑΝΘΡΩΠΟΙ (2ος όμιλος), 17ο UNITED (3ος όμιλος), ΑΝΩΝΥΜΟΙ (3ος όμιλος), ΚΟΝΤΟΛΑΝΤΣΕΣΤΕΡ UNITED (4ος όμιλος), JUSTICE ή FC ΙΛΙΟΝ ή ΡΟΥΑ ΜΑΤ (5ος όμιλος), ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ - ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΑ (7ος όμιλος), ΟΣΦΜ - ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (7ος όμιλος).

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο 21 Μάη, στη 1 το μεσημέρι, θα διεξαχθούν τα προημιτελικά και τα ημιτελικά των ομάδων, και την Κυριακή ο μικρός τελικός και ο τελικός στο γήπεδο της Χωράφας (είσοδος από Ιωαννίνων 44). Την ίδια μέρα, μετά τους τελικούς, θα ακολουθήσει εκδήλωση με απονομή αναμνηστικών σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά, απονομή μεταλλείων και επάθλων, χαιρετισμός από την Ελευθερία Βενέτη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και συναυλία από μαθητικά συγκροτήματα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ