Πέμπτη 19 Μάη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 33
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συμπλοκή στην Πεύκη με τρεις τραυματίες

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύονται από χθες το απόγευμα δύο αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης στο νοσοκομείο ΚΑΤ και ένα άτομο στον «Ερυθρό Σταυρό» μετά από συμπλοκή που σημειώθηκε στην Πεύκη.

Συγκεκριμένα, ένα περιπολικό της Αμεσης Δράσης με τους δύο αστυνομικούς έφτασε στις 7 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Αιόλου και Επικούρου, μετά από καταγγελία πως ένα άτομο έκανε φασαρία έξω από το Πολιτιστικό Κέντρο της περιοχής. Εκεί μόλις κατέβηκαν από το όχημα οι αστυνομικοί, δέχθηκαν τα πυρά αγνώστου, με τους αστυνομικούς να απαντούν. Ο ένας αστυνομικός δέχτηκε τρεις σφαίρες στο στήθος και ο δεύτερος δύο, ενώ ελαφρύτερα τραυματίστηκε ένα άτομο που ήταν μπροστά στο περιστατικό.

Αμέσως μετά, ένας άγνωστος μπήκε στο περιπολικό, έβαλε μπρος και έφυγε. Στη συνέχεια, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και μεγάλες δυνάμεις από περιπολικά, αλλά και μοτοσικλετιστές άρχισαν την αναζήτηση του δράστη, αλλά και του οχήματος. Λίγα λεπτά αργότερα, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην οδό Θεσσαλονίκης, λίγα τετράγωνα από το σημείο της συμπλοκής.

Ασθενοφόρα παρέλαβαν τους δύο αστυνομικούς, αλλά και τον τρίτο τραυματία και τους μετέφεραν στα νοσοκομεία. Αργά το βράδυ, ανακοινώθηκε από το Νοσοκομείο ΚΑΤ πως οι αστυνομικοί, ηλικίας 24 και 26 ετών, έχουν πολλαπλά τραύματα, ο ένας στο θώρακα και ο άλλος στην κοιλιακή χώρα, χωρίς όμως να είναι σοβαρά. Από την άλλη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τρίτος τραυματίας, που είχε δεχθεί μία σφαίρα στο γλουτό, εισήχθη στο χειρουργείο. Στο σημείο της συμπλοκής βρέθηκε και μία μοτοσικλέτα, που αποδείχθηκε πως είχε κλαπεί πριν από περίπου τρεις μέρες από την Κυψέλη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ