Σάββατο 20 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Και με τη... βούλα Κόλα

Ο Μπλένταρ Κόλα στην πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ

Sportidea

Ο Μπλένταρ Κόλα στην πρώτη του προπόνηση με την ΑΕΚ
Και τυπικά παίχτης της ΑΕΚ είναι από χτες και για τα επόμενα τρία χρόνια (έναντι περίπου ο 65 εκατ. δρχ. ετησίως) ο Μπλένταρ Κόλα, που μάλιστα προπονήθηκε με την «κιτρινόμαυρη» ομάδα. Στις καθιερωμένες δηλώσεις, ο Αλβανός ποδοσφαιριστής ευχαρίστησε δημοσίως διοίκηση και προπονητή «που χωρίς προκατάληψη και με σύγχρονη αντίληψη επένδυσαν σε εμένα και με συμπεριέλαβαν στην ιστορική οικογένεια της ΑΕΚ. Από εκεί και πέρα, με αισιοδοξία και σκληρή δουλιά από την πλευρά μου, μου απομένει να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις όσο πιο γρήγορα γίνεται στην υλοποίηση των στόχων της ομάδας». Ο Κόλα αποτελεί την τρίτη μεταγραφή της ένωσης μετά τους Γεωργέα, Πίτο (3+2 χρόνια) από Καλαμάτα και Νάουσα αντίστοιχα.

Πάντως, στα... πρόθυρα άλλης μιας μεταγραφής βρίσκεται ο «δικέφαλος». Πρόκειται για τον Πάμπλο Χερνάντεζ της Ντεφενσόρ Σπόρτιγκ. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο διοικήσεις ήρθαν σε συμφωνία και ο παίκτης θα ανήκει στην «Ενωση» για τους επόμενους έξι μήνες, με δική της την οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου για μετά το καλοκαίρι. Μάλιστα, ο μάνατζερ τους διαβεβαίωσε τους «κιτρινόμαυρους» ότι ο παίκτης μπορεί να αγωνιστεί σαν κοινοτικός (διαθέτει ιταλικό διαβατήριο). Γι' αυτό, ο διευθύνοντας σύμβουλος της ΑΕΚ, Π. Στάθης, παρέμεινε στην Αργεντινή και συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τους ιθύνοντες της Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή (ενδέχεται να είναι επιθετικός).

Ομως η χαρά και η ηρεμία στους «κιτρινόμαυρους» δεν κράτησε πολύ. Σε δηλώσεις του ο Παθιακάκης επιτέθηκε στον Μανωλά χαρακτηρίζοντας τον φυγόμαχο. Απαντώντας, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής... ζήτησε να «μείνει στην ομάδα για να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο. Δε με σεβάστηκε και μίλησε άσχημα για εμένα μέσα στα αποδυτήρια. Η διοίκηση είχε αποφασίσει να αποσύρει τη φανέλα με το νούμερο 4, προς τιμήν μου. Εκείνος (Παθιακάκης) την έδωσε στον Ντόντσεφ και χαρακτήρισε βλακεία την κίνηση αυτή. Περίμενα να με σεβαστεί, γιατί συν τοις άλλοις ήμασταν φίλοι. Μου είχε γίνει πρόταση να αναλάβω τον Ακράτητο, πριν αναλάβει αυτός. Το ίδιο έγινε και με την ΑΕΚ, του ανοίγω δρόμους». Από την πλευρά του, ο μυστακοφόρος τεχνικός ανταπάντησε: «Θλίβομαι ειλικρινά που ένας τόσο μεγάλος ποδοσφαιριστής, μία πραγματική σημαία για την ΑΕΚ, έχει επιλέξει το δρόμο της σταδιακής απομυθοποίησής του».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ