Τρίτη 23 Γενάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΠΑΜΕ
Αναγκαία η συμβολή όλων

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η οικονομική εξόρμηση του ΠΑΜΕ, με λαχειοφόρο που έχει ξεκινήσει από την 1η Γενάρη του χρόνου και θα ολοκληρωθεί στις 3 Απρίλη με την κλήρωση ενός αυτοκινήτου NISSAN PRIMERA. Να σημειώσουμε, ότι κερδίζει ο λαχνός που θα είναι αντίστοιχος του πρώτου αριθμού του Λαϊκού Λαχείου που θα κληρώσει στις 3 Απρίλη.

Στη μέχρι σήμερα διακίνηση των λαχνών, υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση από τους εργαζόμενους σε όλους τους εργασιακούς χώρους, στα εργοστάσια και στα γιαπιά. Η οικονομική εξόρμηση συνεχίζεται με αμείωτο βαθμό από τα στελέχη και μέλη του ΠΑΜΕ που οργώνουν όλους τους χώρους δουλιάς τόσο στην Αθήνα όσο και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Σε δήλωσή του στο «Ρ» ο Μπ. Βορτελίνος, μέλος της Γραμματείας του ΠΑΜΕ επισήμανε σχετικά με την οικονομική εξόρμηση: «Το ΠΑΜΕ από την ίδρυσή του μέχρι και σήμερα έχει αναπτύξει μια πλούσια δράση για όλα τα ζητήματα που αφορούν την εργατική τάξη και το λαό της χώρας μας και αποτελεί σήμερα για τους εργαζόμενους τη μοναδική ταξική πλατφόρμα στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, την ελπίδα, ιδιαίτερα σήμερα που οι συμβιβασμένες ηγεσίες στο συνδικαλιστικό κίνημα δίνουν "γη και ύδωρ" στην κυβερνητική πολιτική».

«Εκ των πραγμάτων λοιπόν το ΠΑΜΕ, συνεχίζει ο συνδικαλιστής, ως ταξικός πόλος επιφορτίζεται αντικειμενικά, να δηλώσει όλο το βάρος της απόκρουσης της επερχόμενης νέας κυβερνητικής επίθεσης στις εργασιακές σχέσεις, στην υγεία, παιδεία και στο κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα. Ηδη για το τελευταίο, η κυβέρνηση ακονίζει τώρα τα μαχαίρια της και σε λίγο θα εκδηλώσει την επίθεσή της».

«Για να μπορέσει, λοιπόν, το ΠΑΜΕ να ανταποκριθεί στα πρόσθετα καθήκοντα της οργάνωσης των αναγκαίων ταξικών αγώνων, απαιτούνται και αυξημένα οικονομικά μέσα. Εδώ, επομένως θα πρέπει ο καθένας να δει και τη δική του συμβολή ενισχύοντας οικονομικά το ΠΑΜΕ και κύρια διακινώντας το λαχνό».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ