Σάββατο 11 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Να μη γίνουν απολύσεις

Να μη γίνουν απολύσεις, μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους και να μη μειωθούν οι οργανικές θέσεις εργασίας απαιτεί η πρόσφατη έκτακτη συνέλευση του Σωματείου Εργαζομένων στο Δήμο Ηλιούπολης.

Αυτή τη στιγμή επτά συνάδελφοί τους που απασχολούνται με συμβάσεις αορίστου χρόνου βρίσκονται στον αέρα καθώς ο αρμόδιος επίτροπος του ελεγκτικού συνεδρίου δεν υπογράφει τα εντάλματα για την πληρωμή των αποδοχών τους θεωρώντας ότι οι συμβάσεις τους δεν είναι σύννομες. Εδώ πρέπει να σημειωθεί και η προκλητική θέση του δημάρχου, Βασ. Βαλασόπουλου, που όπως καταγγέλλει το Σωματείο, χαρακτήρισε τους συμβασιούχους «απόνερα των κυβερνητικών πολιτικών της τελευταίας δεκαετίας και των παράνομων συμβάσεων που υπογράφανε»! Οι εργαζόμενοι προειδοποιούν ότι αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους θα προχωρήσουν σε κινητοποίηση την άλλη βδομάδα σε συντονισμό με τους μαζικούς φορείς της περιοχής.

Ακόμα η γενική συνέλευση ζητά από τα ανώτερα συνδικαλιστικά όργανα να κηρύξουν απεργία τη μέρα που ξεκινάει η συζήτηση στη Βουλή για το «μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα» ενώ αποφασίστηκε να μην εφαρμοστεί στην πράξη η αύξηση του ωραρίου εργασίας σε καμιά υπηρεσία του δήμου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ