Τετάρτη 29 Ιούνη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
48ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ - ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Ολοι ξανά στο δρόμο

Ανακοίνωση της Εκτελεστικής Γραμματείας του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών για τη χτεσινή απεργία

H Εκτελεστική Γραμματεία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), με ανακοίνωσή της, «χαιρετίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες απεργούς που με αποφασιστικότητα έδωσαν τη μάχη της σημερινής απεργίας και έδωσαν βροντερό "παρών" στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε όλες τις πόλεις της χώρας, τους χιλιάδες φοιτητές και σπουδαστές που πύκνωσαν τα μπλοκ του ΜΑΣ.

Σήμερα ξεμπροστιάστηκε στο λαό και τη νεολαία το στημένο παιχνίδι μερικών δεκάδων κουκουλοφόρων με τις διμοιρίες των ΜΑΤ. Η εμφάνιση αυτού του θιάσου σε κάθε απεργιακή συγκέντρωση έχει ένα στόχο, να προβοκάρει τους εργατικούς αγώνες, να τρομοκρατήσει εργαζόμενους και νεολαία. Δε θέλουν να συμμετέχει κόσμος στην αυριανή απεργιακή συγκέντρωση. Λαός και νεολαία πρέπει να απαντήσουν σε αυτούς τους μηχανισμούς με μαζική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.

H Εκτελεστική Γραμματεία του ΜΑΣ χαιρετίζει τους ναυτεργάτες απεργούς που παλικαρίσια κράτησαν τα πλοία δεμένα στο λιμάνι. Αποτελεί πρόκληση κατά των ναυτεργατών, αλλά και συνολικά κατά των εργαζομένων και της νεολαίας, η βρώμικη επίθεση που δέχονται από το εφοπλιστικό κεφάλαιο, τα ΜΜΕ. ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ του εφοπλιστή Αλαφούζου αποκρύπτει ότι 4 σωματεία έχουν πάρει αποφάσεις για απεργία και τα πληρώματα ναυτεργάτες μέλη τους συμμετέχουν σε αυτήν.

Είναι τα ίδια ΜΜΕ που διαφημίζουν τα κινήματα της πλατείας... Να βγάλει συμπέρασμα ο λαός και η νεολαία. Φοβούνται το σταθερό οργανωμένο περιφρουρημένο πολιτικοποιημένο κίνημα. Από ένα τέτοιο κίνημα, λοιπόν, καρφί στα μάτια της πλουτοκρατίας, έχουμε ανάγκη σήμερα. Αυτό το κίνημα το πολεμούν με νύχια και με δόντια όλες οι δυνάμεις της αντίδρασης και της οπισθοδρόμησης.

Με οργανωμένο το λαό, με ισχυρή την κοινωνική - λαϊκή συμμαχία του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΥ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ, της ΟΓΕ μπορούμε να τους σταματήσουμε, μπορούμε να τους ανατρέψουμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα και αύριο, στις απεργιακές φρουρές και τις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ, και κάθε μέρα».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ