Κυριακή 10 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ

Ο σύντροφος Γερμανλής Γιάννης, άνεργος οδηγός νταλίκας, από το πενιχρό επίδομα ανεργίας των 454 ευρώ προσφέρει στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ 200 ευρώ μέσω ΚΟΒ οδηγών φορτηγών, παροτρύνοντας με αυτή του την ενέργεια όλους όσοι πλήττονται από το βάρβαρο εκμεταλλευτικό και απάνθρωπο σύστημα να ενισχύσουν το Κόμμα μας, το μόνο αντίπαλο δέος στον καπιταλισμό. Οσο ισχυροποιείται το ΚΚΕ, τόσο δυναμώνει ο λαός, αποκτά ταξική συνείδηση φθείροντας τον καπιταλισμό. Για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

Η συν. Χαρίκλεια Τρίγγα στη μνήμη των κομμουνιστών Γιώργου Σατατά και Βασίλη Τρίγγα, μαχητών του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ που αφιέρωσαν τη ζωή τους στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή, για το σοσιαλισμό, προσφέρει, μέσω της ΚΟ Βοΐου Κοζάνης, 1.500 ευρώ για την επιτυχία της Οικονομικής Εξόρμησης του Κόμματος.

Ο Αντιστασιακός Παναγιώτης Βαζούρας προσφέρει για την ενίσχυση του ΚΚΕ, 5η και 6η δόση, ακόμα 2.000 ευρώ στο Κόμμα.

Ο Μιχάλης Χριστοφής, μαχητής του Γράμμου και του Βίτσι, στη μνήμη όλων των αγωνιστών του Δημοκρατικού Στρατού του νομού Πιερίας που έπεσαν στον τίμιο αγώνα του ηρωικού ΚΚΕ, προσφέρει στην ΚΟ Πιερίας το ποσό των 200 ευρώ.

Ο Μ.Β. προσφέρει για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ το ποσό των 500 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Κεντρικού Χαλανδρίου.

Το Παράρτημα ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Μεταμόρφωσης προσφέρει 100 ευρώ στο ΚΚΕ.

Ο σύντροφος Αμπελιώτης Παύλος, παλαίμαχος ναυτεργάτης, στέλεχος της θρυλικής ΟΕΝΟ, από το Κάρντιφ της Αγγλίας, προσφέρει 200 ευρώ για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Ναυτεργατών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ