Τετάρτη 13 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ Επίθεση από περίπου 30 κουκουλοφόρους δέχτηκε γύρω στις εφτά περιπολία πέντε αστυνομικών του τμήματος Εξαρχείων, στην οδό Ερεσού. Οι δράστες επιτέθηκαν στους αστυνομικούς με ρόπαλα, ξύλα, πέτρες και σφυριά, με αποτέλεσμα δύο από αυτούς να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

ΦΩΤΙΑ Την περίπτωση εμπρησμού εξετάζει η Πυροσβεστική για την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες, 3.30 τα ξημερώματα, στο λογιστήριο του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης χωρίς να κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές. Η διοίκηση του νοσοκομείου αφήνει αιχμές για δόλια ενέργεια, καθώς σημειώνει ότι «εντός της εβδομάδος επρόκειτο να κατατεθεί το πόρισμα των Επιθεωρητών Υγείας σχετικά με τη μη τήρηση διαχειριστικών κανόνων στην προμήθεια υλικών».

ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ Στα κυκλώματα του υποκόσμου στρέφονται οι έρευνες της Ασφάλειας για την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στις 5 τα ξημερώματα στο κλαμπ «Vive Mar» στη Βάρη. Την ώρα της έκρηξης, το κατάστημα ήταν κλειστό, αλλά ακόμα βρίσκονταν στην κουζίνα πέντε αλλοδαποί του συνεργείου καθαρισμού, οι οποίοι δεν τραυματίστηκαν.

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ Τέσσερις άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν υπάλληλο σε περίπτερο χτες στις 03.45 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και Αρτης στη Μεταμόρφωση. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, κίνητρο του φόνου ήταν η ληστεία, διότι οι δράστες άρπαξαν τις εισπράξεις και διέφυγαν. Θύμα ένας 54χρονος Αλβανός που εργαζόταν στο περίπτερο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ