Τετάρτη 27 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
«ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» ΝΕΑΠΟΛΗΣ - ΣΥΚΕΩΝ
Απαίτηση για ταχυδρομείο στον Αγιο Παύλο

Σήμερα στις 9 το πρωί νέα κινητοποίηση στα ΕΛΤΑ Σταυρούπολης

Δυναμική κινητοποίηση ενάντια στο κλείσιμο του Ταχυδρομείου - Ταμιευτηρίου στον Αγιο Παύλο πραγματοποιήθηκε χτες το πρωί με πρωτοβουλία της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Νεάπολης - Συκεών Θεσσαλονίκης. Ο εργαζόμενος λαός της περιοχής αρχικά πραγματοποίησε συγκέντρωση έξω από το χώρο που μέχρι την Παρασκευή 22 Ιούλη λειτουργούσε το Ταχυδρομείο - Ταμιευτήριο και στη συνέχεια προχώρησε σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στο κτίριο της περιφερειακής διεύθυνσης των ΕΛΤΑ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Σήμερα στις 9 το πρωί προγραμματίζεται νέα κινητοποίηση στο κτίριο των ΕΛΤΑ στη Σταυρούπολη.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» έθεσε το θέμα στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, καταθέτοντας για έγκριση και το ψήφισμα που διακινεί και ήδη έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες υπογραφές των κατοίκων. Το Δημοτικό Συμβούλιο αρνήθηκε να υιοθετήσει το ψήφισμα και περιορίστηκε απλά να ευχηθεί να μην κλείσει το ταχυδρομείο - ταμιευτήριο.

Οι κάτοικοι του Αγίου Παύλου δηλώνουν την αντίθεσή τους στην πολιτική της κυβέρνησης και στη συνένωση και κατάργηση ταχυδρομικών γραφείων. Καταγγέλλουν ότι ο πραγματικός στόχος των συγχωνεύσεων - καταργήσεων ταχυδρομείων, ως κομμάτι των γενικότερων αλλαγών που επιβάλλουν κυβέρνηση - ΕΕ - μεγάλο κεφάλαιο στις υπηρεσίες, είναι η παράδοση και αυτού του δημόσιου τομέα στους ιδιώτες επενδυτές, ξεπουλώντας έτσι κομμάτι-κομμάτι τη δημόσια περιουσία. Απαιτούν να μην ξεπουληθούν τα ΕΛΤΑ σε ιδιώτες και να μην κλείσει το ταχυδρομείο στον Αγιο Παύλο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ