Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΤΙΣ 5 ΟΚΤΩΒΡΗ θα πραγματοποιηθεί η δίκη για την αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας», στην αίθουσα των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν οι Ν. Μαζιώτης, Π. Ρούπα, Κ. Γουρνάς, Χρ. Κορτέσης, Ευ. Σταθόπουλος, Σ. Νικητόπουλος και η Μ. Μπεραχά, σύζυγος του Κ. Γουρνά και μητέρα των ανήλικων παιδιών τους. Κατηγορούμενος είναι και ο Κ. Κατσένος, ο οποίος παραμένει ασύλληπτος. Οι πρώτοι τρεις κατηγορούμενοι, Ν. Μαζιώτης, Π. Ρούπα και Κ. Γουρνάς, παραμένουν προσωρινά κρατούμενοι, αλλά τον Οκτώβρη λήγει το 18μηνο προφυλάκισής τους, ενώ οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι είναι ελεύθεροι. Να σημειωθεί ότι οι Κορτέσης, Σταθόπουλος και Νικητόπουλος αποφυλακίστηκαν υπό όρους, μετά από δύο βουλεύματα του Συμβουλίου Εφετών, ενώ ελεύθερη υπό όρους είναι και η Μ. Μπεραχά. Σε βάρος τους, σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών, έχουν απαγγελθεί κατά περίπτωση κακουργηματικές κατηγορίες για συγκρότηση και συμμετοχή σε οργάνωση, προμήθεια, κατασκευή και κατοχή εκρηκτικών υλών, εκρήξεις και απόπειρα ανθρωποκτονιών κατά συρροή.

ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ: Την απόσυρση σχετικής διάταξης του σχεδίου νόμου υπό την ονομασία «Ρυθμίσεις για την ανάπτυξη και τη δημοσιονομική εξυγίανση» ως προς το σκέλος που αφορά τη μείωση κατά 15% του αντισταθμιστικού επιδόματος των δικαστικών λειτουργών, ζητούν με επιστολή τους στους υπουργούς Οικονομικών και Δικαιοσύνης τα διοικητικά συμβούλια των δικαστικών και εισαγγελικών ενώσεων.

ΚΟΚΤΕΪΛ ΑΖΩΤΟΥ έδιναν στους πελάτες τους πέντε νυχτερινά καταστήματα στα Μάλλια της Κρήτης, τα οποία εντόπισαν άνδρες των υγειονομικών υπηρεσιών. Μάλιστα, οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων, διαφήμιζαν και την πρωτοτυπία τους με ταμπέλες. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στα καταστήματα εκατοντάδες φιαλίδια οξειδίου του αζώτου, το οποίο, όπως επισημαίνουν ειδικοί, σε συνδυασμό με αλκοόλ προκαλεί αδυναμία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ