Τρίτη 23 Αυγούστου 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αστυνομική επιχείρηση στα Ζωνιανά

Αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά, πραγματοποιήθηκε στα Ζωνιανά Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο για τον εντοπισμό χασισοφυτείας στην περιοχή.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν περισσότεροι από 50 αστυνομικοί. Η χασισοφυτεία εντοπίστηκε την περασμένη Παρασκευή, ωστόσο, δεδομένου ότι η ώρα ήταν προχωρημένη και ταυτόχρονα στο χωριό γινόταν ένας γάμος, αποφασίστηκε να μη γίνει άμεσα επέμβαση. Οι δυνάμεις της Αστυνομίας πήγαν στο σημείο την επόμενη μέρα, όπου εντόπισαν δύο ειδικά διαμορφωμένους χώρους, 100 τετραγωνικών, όπου υπήρχαν κατεστραμμένα και καμένα δενδρύλλια κάνναβης.

Οι αστυνομικοί έκαναν ελέγχους και έστησαν μπλόκα στην ευρύτερη περιοχή όταν 33χρονος άνδρας χρησιμοποίησε το αγροτικό του όχημα προκειμένου να σπάσει το μπλόκο. Στην προσπάθειά του τραυμάτισε ελαφρά έναν αστυνομικό και προκάλεσε υλικές ζημιές σε υπηρεσιακό όχημα. Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ για να ακινητοποιήσουν το όχημα στοχεύοντας τις ρόδες του, ωστόσο, οι τρεις άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτό τελικά διέφυγαν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ