Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
Αλληλεγγύη απ' όλο τον κόσμο στους Ελληνες εργαζόμενους

Την αλληλεγγύη της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας και των εργατών απ' όλο τον κόσμο μετέφερε στους εργάτες και τις εργάτριες της ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ ο γενικός γραμματέας της ΠΣΟ, Βαλεντίν Πάτσο, στο πλαίσιο της χτεσινής μέρας στήριξης του αγώνα του ΠΑΜΕ και των Ελλήνων εργαζομένων.

Την πρωτοβουλία, όπως εξήγησε στους εργαζόμενους ο Β. Πάτσο, την πήρε η Συνδικαλιστική Ομάδα της Κολομβίας στην ΠΣΟ, όπου και εκφράστηκε η αγωνία για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Οπως σημείωσε, χτες, σε πολλές χώρες του κόσμου έγιναν παραστάσεις διαμαρτυρίας και συγκεντρώσεις έξω από τα ελληνικά προξενεία, όπου και επιδόθηκαν υπομνήματα, με τα οποία απαιτούν να μην πληρώσουν ο λαός και οι εργαζόμενοι την κρίση.

Το εργοστάσιο της ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ, είπε, επιλέχθηκε συμβολικά για να μεταφερθεί η αλληλεγγύη της ΠΣΟ στους Ελληνες εργαζόμενους, τους οποίους κάλεσε όχι μόνο να μην πληρώσουν τα βάρη της κρίσης, αλλά και να αγωνιστούν για ένα άλλο σύστημα, που θα έχει στο κέντρο του τις ανάγκες των εργαζομένων. Υπενθύμισε, τέλος, ότι την 3η Οκτώβρη η ΠΣΟ έχει προκηρύξει διεθνή μέρα δράσης για τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας, τα εργασιακά δικαιώματα, την αλληλεγγύη στους 5 Κουβανούς πατριώτες φυλακισμένους στις ΗΠΑ καθώς και στο λαό της Παλαιστίνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ