Τρίτη 27 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Κινητοποίηση στο Δήμο Κηφισιάς

Μαζική και οργανωμένη αγωνιστική απάντηση στην κυβερνητική πολιτική που οδηγεί σε μαζικές απολύσεις και νέα χαράτσια, έστειλαν χθες οι εργαζόμενοι του Δήμου Κηφισιάς, οι οποίοι, μετά από απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης, προχώρησαν σε 24ωρη απεργία. Με καθολική συμμετοχή στην απεργία σε όλες τις υπηρεσίες και τομείς του δήμου οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε κατάληψη του δημαρχείου που διήρκεσε όλη τη μέρα. Εκεί εμφανίστηκε ο δήμαρχος Ν. Χιωτάκης (έχει υποστηριχθεί από τη ΝΔ), ο οποίος, αφού δήλωσε την υποστήριξή του, στη συνέχεια πρόβαλε ότι δεν πρέπει να ταλαιπωρούνται οι πολίτες, για να φτάσει τελικά σε απειλές του στιλ ...τέλειωσαν οι χάρες από εμένα! Οι εργαζόμενοι, σύσσωμοι, του απάντησαν ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα και ότι δεν περνάει κανένας εκβιασμός.

Στη συνέχεια με μια ιδιαίτερα μαζική πορεία κατευθύνθηκαν έξω από τη ΔΟΥ Κηφισιάς όπου έκαψαν δεκάδες εντάλματα - χαράτσια δηλώνοντας: «Δεν έχουμε, δε θέλουμε, δεν πληρώνουμε τα χαράτσια τους». Οι εργαζόμενοι σήμερα το πρωί θα πραγματοποιήσουν και πάλι Γενική Συνέλευση.

  • Τρίωρη στάση εργασίας 12 με 3 το μεσημέρι την ερχόμενη Πέμπτη αποφάσισε το Σωματείο Εργαζομένων στο Δήμο Περιστερίου. Οι εργαζόμενοι θα συγκεντρωθούν στον Αγιο Αντώνιο και στη συνέχεια θα κάνουν πορεία στη ΔΟΥ Περιστερίου.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ