Κυριακή 2 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ψεύτες

Η προπαγάνδα της κυβέρνησης και των επιτελείων της που έχουν αναλάβει να φέρουν σε πέρας το βρώμικο έργο να γονατίσουν το λαό της χώρας, ξεφεύγει ήδη από κάθε όριο. Με τον πιο χυδαίο, τον πιο αισχρό, τον πιο ανέντιμο τρόπο χρησιμοποιούν ψεύτικα στοιχεία με στόχο να πείσουν για την ορθότητα των επιλογών τους.

Είπε προχτές ο Βενιζέλος ότι αποτελεί πρόκληση για τη χώρα «από τα 100 δισ. ευρώ επίσημα δηλωμένων εισοδημάτων να εξακολουθήσουν να απαλλάσσονται, για τον ένα ή για τον άλλο λόγο, τα 70 δισ. ευρώ και να φορολογούνται άνισα μόνο τα 30 δισ. ευρώ, με αποτέλεσμα να μένει η χώρα εγκλωβισμένη στην ανεπάρκεια των δημοσίων εσόδων».

Ψέματα είπε ο αντιπρόεδρος του Γ. Παπανδρέου: Η αλήθεια, όπως φαίνεται στους σχετικούς πίνακες του υπουργείου του, είναι εντελώς διαφορετική. Από τα 98 δισ. του δηλωθέντος εισοδήματος, οι απαλλαγές και τα αφορολόγητα ποσά, είναι της τάξης των 6,4 δισ. ευρώ κι ας αφήσει για αλλού τα παραμύθια.

Χρησιμοποιεί όμως το ψεύδος για να δικαιολογήσει την επίθεση που εξαπολύεται, υπό την καθοδήγησή του, στα λαϊκά στρώματα, για τα οποία πλέον θα κληθούν να πληρώσουν φόρο, ακόμα και για μηνιαία εισοδήματα 357 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ