Τετάρτη 5 Οχτώβρη 2011 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΛΕΪ
Διορία στον Ηρακλή

Διορία ως την Πέμπτη - ώστε να λύσει το πρόβλημα με το ΑΦΜ - πήρε από την ΕΕΑ το ΤΑΑ Ηρακλής, ώστε να μπορέσει να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1 βόλεϊ των ανδρών της ερχόμενης περιόδου. Αν μέχρι τότε δεν προσκομίσει από την αρμόδια ΔΟΥ την απαραίτητη βεβαίωση πως το «κυανόλευκο» ΤΑΑ δε χρωστά στο Δημόσιο, τα πράγματα θα γίνουν πολύ άσχημα. Σύμφωνα με παράγοντες της ομάδας η μη έκδοση πιστοποιητικού, δηλαδή η αποβολή από τη Volley League, θα σημάνει τη διάλυσή της. Ταυτόχρονα την αποχώρησή της και από το Champions League, με συνέπεια (πάντα κατά τους ίδιους παράγοντες) ποινές για ολόκληρο το βόλεϊ.

Να θυμίσουμε πως το ΤΑΑ χρησιμοποιεί (από το 1995) το ΑΦΜ του Ερασιτέχνη. Ο οποίος εμφανίζεται να χρωστάει στην Εφορία 8 εκατ. ευρώ (5 εκατ. + 3 εκατ. προσαυξήσεις). Δεν μπορεί λοιπόν ούτε ο ερασιτέχνης, ούτε και το ΤΑΑ να πάρουν φορολογική ενημερότητα. Η προσπάθεια των στελεχών του τμήματος βόλεϊ είναι να εξασφαλίσουν βεβαίωση από τη ΔΟΥ πως δεν εμπλέκονται στο συγκεκριμένο χρέος.

Την ίδια ημέρα θα συζητηθούν, μετά από αίτηση των ανθρώπων της ΕΣΑΠ, οι φάκελοι και άλλων ομάδων οι οποίες δεν πήραν πιστοποιητικό, αλλά δεν ανησυχούν, αφού αιτία ήταν τυπικές εκκρεμότητες που να αναμένεται να επιλυθούν.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ