Σάββατο 8 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΕΚ
Στόχος η σταθερότητα

Πιο ώριμος, συνειδητοποιημένος για τα δεδομένα, τα όρια, χωρίς «πιασάρικες» υποσχέσεις, αλλά με πίστη ότι η δουλειά μπορεί να αποδώσει καρπούς και αποφασισμένος να παλέψει εμφανίστηκε χτες ο Ν. Κωστένογλου στην επίσημη παρουσίασή του ως προπονητής της ΑΕΚ.

«Δεν θέλουμε να λαϊκίζουμε, αλλά θα προσπαθήσω με έναν ποιοτικό τρόπο να βοηθήσουμε μαζί με τους συνεργάτες μου. Υπάρχουν πολλά προβλήματα, αλλά επιβάλλεται να προχωρήσουμε. Θα προσπαθήσω να κάνω το σωστό για αυτήν την ομάδα» ανέφερε και πρόσθεσε: «Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι ως προς τους στόχους. Είναι σημαντικό να αποκτήσουμε μία σταθερότητα...».

Αναφορικά με το επικείμενο ντέρμπι, ανέφερε: «Θέλω, μετά το παιχνίδι, ο κόσμος να κοιτάξει τον τρόπο που θα αγωνιστούμε και μετά το αποτέλεσμα. Αν έχουμε συνδυάσει και τα δύο, θα είναι ιδανικό. Μην περιμένετε να δούμε με τον Ολυμπιακό μία υπερομάδα...».

Στο μεταξύ η διοίκηση - που αναζητεί εναγωνίως λεφτά - γνωστοποίησε πως η καταληκτική ημερομηνία των διαπραγματεύσεων με την (αγνώστων ή/και αντιφατικών στοιχείων, αξιοπιστίας και προθέσεων) εταιρεία «Petit Chateau» είναι η Τετάρτη 12/10. Ταυτόχρονα (ξανα)έκανε ανοιχτή πρόσκληση ενδιαφέροντος «για υποβολή άλλων αξιόπιστων προτάσεων από φερέγγυους ενδιαφερόμενους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ