Σάββατο 8 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στην αντεπίθεση η Παναχαϊκή

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή υπέβαλλε χθες έφεση κατά της πρωτόδικης τιμωρίας της με υποβιβασμό για δωροδοκία. Επίσης, «ζήτησε από τον αρμόδια εισαγγελέα της ΕΠΟ κ. Φάκο να ασκήσει έφεση κατά της ίδιας αποφάσεως λόγω του ότι παρανόμως ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη εις βάρος της από τον πειθαρχικό δικαστή Κατσή, ο οποίος όρισε μόνος του τον εαυτό του ως εισηγητή της υποθέσεως και όρισε μόνος του τον εαυτό του ως πρόεδρο».

Ταυτόχρονα, εταιρεία και μεγαλομέτοχος/πρόεδρος εξαπέλυσαν δριμεία επίθεση με βαρύτατες κατηγορίες κατά του δικαιοδοτικού οργάνου. Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ - μεταξύ άλλων - ισχυρίζεται πως ο πρόεδρος της επιτροπής έχει πειθαρχικά παραπτώματα «εξαιτίας και των οποίων είχε μείνει στάσιμος και δεν προήχθη σε αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και θα τα δημοσιοποιήσει για να καταδείξει ποιους δήθεν ευυπόληπτους πειθαρχικούς δικαστές επέλεγε η "παράγκα" της Football League».

Ο Αλ. Κούγιας υποστήριξε (gazzetta.gr), μεταξύ άλλων, πως «από μάρτυρας σε αυτές τις υποθέσεις (σ.σ. των φερομένων ως χειραγωγημένων αγώνων) γίνομαι συγκατηγορούμενος και αυτόματα παύω να έχω το δικαίωμα του μάρτυρα. Είναι μία μεθοδευμένη κίνηση». Μίλησε για «δήθεν δικαστές» που «ορίζονται από τις ομάδες της Football League που ήταν μπλεγμένες στα στημένα». Και ισχυρίστηκε πως «υπάρχει κουμπάρα κατηγορούμενου στις υποθέσεις των στημένων μεταξύ των αθλητικών δικαστών».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ