Τρίτη 11 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ
Δωρεάν πάσο σε όλους τους φοιτητές και τους σπουδαστές

Κινητοποιήσεις το περασμένο Σάββατο σε καταστήματα «Γερμανός», όπου πουλιέται το πάσο των 2,5 ευρώ

Στο Ηράκλειο Κρήτης
Στο Ηράκλειο Κρήτης
Για δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο, δυνάμεις του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών προχώρησαν σε νέες δυναμικές κινητοποιήσεις στα καταστήματα «Γερμανός ΑΕ», απαιτώντας να δοθούν δωρεάν τα πάσο σε όλους τους φοιτητές και τους σπουδαστές. Κατήγγειλαν τη συμφωνία που έχει υπογράψει το υπουργείο Παιδείας που παραδίδει τη διανομή των πάσο σε εταιρεία, η οποία έχει αναθέσει ως σημεία διανομής την «Γερμανός ΑΕ». Τα «νέα» πάσο κοστίζουν 2,5 ευρώ! Φοιτητικοί, Σπουδαστικοί Σύλλογοι και Επιτροπές Αγώνα διεκδικούν δωρεάν μετακίνηση φοιτητών, μαθητών, σπουδαστών, με όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Στην Αθήνα, εκτός απ' το κέντρο της πόλης, έγιναν κινητοποιήσεις στα καταστήματα «Γερμανός» σε: Δάφνη, Αμπελόκηπους, Γκύζη, Ζωγράφου, Καλλιθέα, Πειραιά, Περιστέρι, Αιγάλεω. Στη Θεσσαλονίκη έγινε κινητοποίηση στο κατάστημα «Γερμανός» στην οδό Τσιμισκή και στην Κρήτη, στο Ηράκλειο, στο κεντρικό κατάστημα.

Υπενθυμίζουμε ότι το προηγούμενο διάστημα εκτός απ' τις κινητοποιήσεις στα καταστήματα «Γερμανός» έχουν γίνει παρεμβάσεις σε λεωφορεία, όπου οι επιβάτες δεν πλήρωσαν εισιτήριο και διαδήλωση στα γραφεία του ΟΑΣΑ. Το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών καλεί σε συνέχεια αυτών των δράσεων «με μάζεμα υπογραφών σε κάθε σχολή, κινητοποιήσεις στις πρυτανείες των ιδρυμάτων, κινητοποιήσεις στα υποκαταστήματα της "Γερμανός ΑΕ" και το επόμενο Σάββατο 15 Οκτώβρη».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ