Σάββατο 15 Οχτώβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Να δυναμώνουν οι κάτω σε βάρος των πάνω

Μια από τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των τελευταίων χρόνων στο νησί, ήταν η χτεσινή

Απότομα και πολύ έχουν αυξηθεί οι άνθρωποι που «στήνουν αυτί» να ακούσουν πιο προσεχτικά τις θέσεις του ΚΚΕ και αυτό μας γεμίζει πολύ μεγάλη ευθύνη. Ευθύνη και διάθεση να ανοίξουμε τη συζήτηση με όλο και περισσότερο κόσμο.

Τα παραπάνω τόνισε ανάμεσα σε άλλα η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ μιλώντας χτες το απόγευμα στην αίθουσα «Ροδίνη», στην πιο μεγάλη συγκέντρωση που έγινε στη Ρόδο τα τελευταία χρόνια. Ανθρωποι όλων των ηλικιών, οικογένειες, νέα ζευγάρια, σπουδαστές, έσπευσαν να ακούσουν την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ και παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την ομιλία.

Σαπίζει το καπιταλιστικό σύστημα, γίνεται επικίνδυνο, τα λαϊκά στρώματα στην Ελλάδα πρέπει να αξιοποιήσουν τις αδυναμίες του και όχι να σκύψουν το κεφάλι, είπε μεταξύ άλλων η Αλέκα Παπαρήγα. Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, που έχουν προκαταλήψεις απέναντι στο ΚΚΕ, διαφωνίες, φόβους, αυταπάτες, πρόσθεσε και τους κάλεσε να ξεπεράσουν τις προκαταλήψεις και τους φόβους τους κι εμείς οι κομμουνιστές, να αποκτήσουμε μεγαλύτερη ικανότητα συζήτησης με το λαό.

Κάλεσε όλους να ξεκινήσουν από αύριο, να ανασυγκροτηθεί ο λαός από τα κάτω να παρεμποδίσει μέτρα και να βάλει τα φύτρα της λαϊκής εξουσίας. Κάθε μέτρο που παίρνουν, ο λαός να τους δυσκολεύει, να προκαλεί ρωγμές, να αδυνατίζουν οι πάνω και να ενισχύονται οι κάτω. Οι πάνω να μη μπορούν να κυβερνάνε και οι κάτω να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους.


Από τη χθεσινή μαζική συγκέντρωση
Από τη χθεσινή μαζική συγκέντρωση

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ