Τετάρτη 9 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εκδηλώσεις Συλλόγων και Ομάδων της ΟΓΕ

-- Ο Σύλλογος Γυναικών Πατησίων - Ριζούπολης πραγματοποιεί το Σάββατο 12/11, στις 19.00 μ.μ. συζήτηση για το γυναικείο ζήτημα και το γυναικείο κίνημα, με ομιλήτρια την Αιμιλία Αγκαβανάκη, στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας, Πατησίων 252, πλατεία Κολιάτσου.

-- Ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιθέας πραγματοποιεί εκδήλωση αφιερωμένη στους αγώνες των γυναικών της εργατικής τάξης για ισοτιμία και χειραφέτηση και θέμα: «Οι κατακτήσεις των γυναικών στον 20ό αιώνα, οδηγός για την πάλη μας σήμερα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13/11, στις 17.30, στα γραφεία του Συλλόγου, Αραπάκη 69 Καλλιθέα (2ος όροφος - είσοδος από στοά Καραντινού).

-- Η Ομάδα Γυναικών Μεγάρων, σε συνεργασία με το Σωματείο Ταινιών Μικρού Μήκους, διοργανώνουν εκδήλωση την Κυριακή 13/11 και ώρα 18.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Περάμου. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή της ταινίας «Κατάληψη» του Γάλλου σκηνοθέτη Frederic Dubreuil όπως και της ταινίας «Μάθε Εργάτη Πώς» των Κώστα Σταματόπουλου και Σήφη Στάμου. Θα ακολουθήσει συζήτηση και προγραμματισμός της δράσης της ομάδας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ