Σάββατο 12 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΑΧΤΙΔΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΟΙΚΙΩΝ ΤΗΣ ΚΟΑ ΤΟΥ ΚΚΕ
Καταγγέλλει προβοκατόρικη επίθεση στο Κόμμα

Ανακοίνωση με αφορμή όσα συνέβησαν στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγάλεω

Η Αχτιδική Επιτροπή Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ καταγγέλλει στους εργαζόμενους του Αιγάλεω την προβοκατόρικη επίθεση στο Κόμμα, την Πέμπτη 10 Νοέμβρη, από τους γνωστούς πια «αγανακτισμένους», μαζί με διάφορες άλλες ομάδες, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγάλεω όπου γινόταν συζήτηση για τη μη πληρωμή των συμβασιούχων του δήμου από τη δημοτική αρχή. Προσχεδιασμένη επίθεση με κραυγές αντικομμουνισμού και προπηλακισμούς για να μην ακουστεί ο λόγος των κομμουνιστών δημοτικών συμβούλων, χυδαίο υβρεολόγιο και προκλήσεις για γενικευμένη σύρραξη.

Στη σχετική ανακοίνωση - καταγγελία τονίζονται τα εξής:

«

Τη στιγμή που χιλιάδες λαού διαδήλωναν με μπροστάρη το ΠΑΜΕ, δίνοντας μια πρώτη, δυναμική απάντηση στη "νέα" κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/Καρατζαφέρη που συγκροτήθηκε για να εξαπολύσει μεγαλύτερη και γενικευμένη επίθεση σε βάρος των εργαζομένων, την ίδια ημέρα και αυτοί έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους, σπέρνοντας χολή και εμετικό αντικομμουνισμό, επιχειρώντας παράλληλα να στήσουν μια αισχρή προβοκάτσια απέναντι στο ΚΚΕ.

Οταν πήρε το λόγο ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ σήκωσαν κουρνιαχτό και με προσχεδιασμένο τρόπο επιτέθηκαν, μην επιτρέποντας με φωνές, κραυγές αντικομμουνισμού και προπηλακισμούς να ακουστεί ο λόγος των κομμουνιστών δημοτικών συμβούλων. Ο,τι αναπαρήγαγε ο οχετός των προβοκατόρων, ασφαλιτών και κάθε είδους αντίστοιχου μηχανισμού που εξαπέλυσαν τη δολοφονική επίθεση ενάντια στη μεγαλειώδη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 20 του Οκτώβρη, δεύτερη μέρα της πρόσφατης 48ωρης απεργίας, με ένα νεκρό οικοδόμο και δεκάδες τραυματίες, τα ίδια ξεστόμισαν και οι γκρούπες. Χυδαίο υβρεολόγιο του δρόμου, εμετικό αντικομμουνισμό και προκλήσεις για γενικευμένη σύρραξη. Ως άλλοι ασφαλίτικοι μηχανισμοί τραβούσαν φωτογραφίες τους κομμουνιστές δημοτικούς συμβούλους.

Πρόκειται για έναν ελεεινό συρφετό, που προέρχεται από το φάσμα του οπορτουνιστικού χώρου. ΝΑΡ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΣΙΝΙΑΛΟ (αναρχοειδές μόρφωμα). Που εξαντλούν την "επαναστατικότητά" τους σε "ντου" εκτόνωσης και την αριστεροφροσύνη τους σε προτάσεις "να φύγει η κυβέρνηση Παπανδρέου" (από προχτές πρέπει να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού τη διαδέχτηκε η ..."νέα" κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/Καρατζαφέρη!).

Επιπλέον, έβγαλαν λάδι τη Διοίκηση του Δήμου, που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, αφού η όλη τους "επίθεση" εξαντλήθηκε στα εξής:

  • Οτι για την άθλια κατάσταση ευθύνεται η κακοδιαχείριση των οικονομικών του Δήμου και ότι η Δημοτική Αρχή είναι ...ανεύθυνη! Λες και χρόνια ολόκληρα και η νυν (ΠΑΣΟΚ) και οι προηγούμενες διοικήσεις (ΝΔ και ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ) δε στήριζαν με τα μπούνια την πολιτική των κυβερνήσεων, λες και δεν προώθησαν τον "Καλλικράτη", τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, το πέρασμα των Παιδικών Σταθμών στους δήμους, το χαράτσωμα με κάθε είδους δημοτικά τέλη.
  • Οτι λύση στο πρόβλημα της μη καταβολής των μισθών των συμβασιούχων είναι να μην πληρωθούν οι μόνιμοι!!! Αλήθεια, το "διαίρει και βασίλευε" και ο "κοινωνικός αυτοματισμός" που δεκαετίες χρησιμοποίησαν ως πολιορκητικό κριό οι κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ σε τι διαφέρει από αυτή τη λογική; Σε τίποτα!

Η Δημοτική Ομάδα του ΚΚΕ κατήγγειλε την οργανωμένη προβοκάτσια και αποχώρησε.

Η ΑΕ των Νοτιοδυτικών Συνοικιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ καλεί τους εργατοϋπάλληλους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους ανέργους, τους νέους και τις γυναίκες από τα φτωχά λαϊκά στρώματα να απομονώσουν τους προβοκάτορες. Καλούμε το λαό να μην αφήσει ούτε ώρα να πάει χαμένη. Πριν ακόμα η "νέα" κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ/ΝΔ/Καρατζαφέρη ανασυνταχθεί, πριν κάνει τις πρώτες της ενέργειες, ο λαός να σηκωθεί στο πόδι!».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ