Πέμπτη 8 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ 1-3
Επέλαση της «ελαφράς ταξιαρχίας»

Ο Παπαδημητρίου πανηγυρίζει το πρώτο γκολ του Απόλλωνα στον Πύργο

Sportidea

Ο Παπαδημητρίου πανηγυρίζει το πρώτο γκολ του Απόλλωνα στον Πύργο
Τα χαμόγελα τα οποία δημιουργήθηκαν μετά την κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, έσβησαν απότομα χτες από τα πρόσωπα των ανθρώπων του Πανηλειακού. Η πιο βατή, όπως χαρακτηρίστηκε, ομάδα των προημιτελικών, ο Απόλλων Αθηνών εξέπληξε τους πάντες πετυχαίνοντας σπουδαία νίκη μέσα στον Πύργο με 3-1 και έφερε τα πάνω κάτω. Οι ρόλοι αντιστράφηκαν και το αουτσάιντερ μετατράπηκε σε φαβορί για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, αφού η «ελαφρά ταξιαρχία» κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια της. Από την αρχή του αγώνα στο γήπεδο του Πύργου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά, επιδεικνύοντας σε όποια ευκαιρία έβρισκαν τις επιθετικές τους ικανότητες. Παρ' όλ' αυτά, οι γηπεδούχοι μέχρι τα μισά του πρώτου ημίχρονο έλεγχαν το ρυθμό του παιχνιδιού, κάτι που ωστόσο δε συνέβη και στη συνέχεια. Ο Απόλλων ανέβασε ρυθμό και μετέφερε το παιχνίδι μπροστά στην εστία του Κοψαχείλη. Εκεί οι αμυντικοί του Πανηλειακού δεν άντεξαν στη συνεχή πίεση και στο 36' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Παπαδημητρίου, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν. Οι Πυργιώτες στην επανάληψη πλήρωσαν με το ίδιο... νόμισμα την ομάδα του Νίκου Γκουλή, ισοφαρίζοντας το παιχνίδι στο 68' με το Μάντρα από τη γραμμή του πέναλτι. Οι «κυανόλευκοι» ωστόσο δεν πτοήθηκαν και έδειξαν να προσπαθούν περισσότερο γι' αυτή τη νίκη. Ετσι, τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα να σημειώσουν ακόμα δύο τέρματα με τους Σκαρμούτσο (79') και Πέτκοβιτς (90'+) και να αγκαλιάσουν την πρόκριση.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Κοψαχείλης, Φερεκίδης (70' Μοσχογιάννης), Μποσάνατς, Ουζουνίδης, Σαπάνης, Κόλτζος, Ταραλίδης (86' Παπαδόπουλος), Γκαβρίλοβιτς, Γιαννακίδης (46' Μάντρα), Μητσιόπουλος, Μπάντοβιτς.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ: Θεοφάνους, Βουρεξάκης, Ιωάννου, Φρόντζος, Μήλας, Μ. Χατζής, Σκαρμούτσος, Σ. Χατζής, Παπαδημητρίου (90' Σφακιανάκης), Δεδάκης (74' Πέτκοβιτς), Μπεκιάρης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ