Κυριακή 20 Νοέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Υποκριτές

Τεράστια η κοινωνική ευαισθησία του συγκυβερνώντος ΛΑ.Ο.Σ. Εξαιρετικά συγκινητική η πρότασή του προς την κυβέρνηση στην οποία μετέχει: «Εμείς προτείνουμε στην κυβέρνηση να συνεχίσει να εισπράττει το τέλος για τα ακίνητα πάνω από 120 τ.μ., και να υπάρξει επανεξέταση του μέτρου αυτού για τα ακίνητα κάτω από 120 τ.μ.».

Οποιος δηλαδή διαθέτει έστω κι ένα τετραγωνικό πάνω από τα 120 να χαρατσώνεται αυτομάτως και να διαπομπεύεται για το... αδίκημά του. Ανεξαρτήτως αν είναι άνεργος, πάμφτωχος, αν το εισόδημά του αρκεί να καλύψει στοιχειώδεις ανάγκες της οικογένειάς του. Τίποτα απ' αυτά δεν αποτελεί κριτήριο για το ΛΑ.Ο.Σ., που ψάχνει να βρει έναν τρόπο και το χαράτσι να στηρίξει, όπως στηρίζει συνολικά τη φοροεπιδρομή και τη φορολεηλασία του λαού και το σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής, και να πουλήσει στο λαό «κοινωνική ευαισθησία».

Εχει όμως αποκαλυφθεί ο ρόλος του. Κόμμα αντιδραστικό, βαθιά αντιλαϊκό, που θα στηρίξει οτιδήποτε επιβληθεί στο λαό προκειμένου να διασωθεί η πλουτοκρατία, αυτή που σώρευσε τα χρέη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ