Σάββατο 10 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Προσφέρουν στο ΚΚΕ
  • Ο σ. Καλτσούλας Γεώργιος κατέθεσε 1.000 ευρώ για ενίσχυση του ΚΚΕ.
  • Ανταποκρινόμενος και φέτος στο κάλεσμα του Κόμματος για οικονομική ενίσχυση, σας στέλνω αυτό το μικρό ποσό των 150 ευρώ ως ελάχιστη ένδειξη εκτίμησης και σεβασμού. Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας με την στρατηγική του, την τακτική και την πολιτική συμμαχιών του, τις διεθνείς πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει, καθώς και με τις αναλύσεις και τις επεξεργασίες του, παραμένει προς τιμήν του, ένα συνεπές μαρξιστικό - λενινιστικό κόμμα, σε αντίθεση με αρκετά άλλα, τα οποία, ειδικά μετά τη διάλυση του σοσιαλισμού, μεταλλάχθηκαν και «εκσυγχρονίστηκαν». Είναι ενδεικτικό πιστεύω, το πρωτοσέλιδο του «Ριζοσπάστη» μια μέρα μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ενωσης, που καλούσε τους κομμουνιστές να κρατήσουν ψηλά τη σημαία με το σφυροδρέπανο. Ενισχύοντας, η εργατική τάξη και οι σύμμαχοί της και το ΚΚΕ συμβάλλουν, παράλληλα, στην ενίσχυση της υπόθεσης της παγκόσμιας εργατικής τάξης.

Συντροφικά, Σάββας Μιχαήλ, φοιτητής, Λευκωσία

  • Ο Βασίλης Μπαλαφούτης στη μνήμη των καπετάν Διαμαντή και καπετάν Γιώτη προσφέρει 200 μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Αγρινίου, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.
  • Ο Γιώργος Τσίρος προσφέρει 50 μέσω ΚΟΒ ΕΒΕ Αγρινίου στη μνήμη του συναδέλφου και συναγωνιστή του ΚΩΣΤΑ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΗ, για την οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ