Σάββατο 10 Δεκέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
«ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ» ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Η Λαϊκή Επιτροπή απέτρεψε την παράδοσή του σε ιδιώτες

Την άμεση αντίδραση των μελών της Λαϊκής Επιτροπής Κορυδαλλού προκάλεσε η απόφαση της δημοτικής αρχής Κορυδαλλού του Στ. Κασιμάτη (ΠΑΣΟΚ) να παραχωρήσει σε ιδιώτη τη λειτουργία του δημοτικού κινηματογράφου «ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ». Πρόκειται για έναν ιστορικό θερινό και χειμερινό κινηματογράφο, ο οποίος, αρχικά ανήκε σε ιδιώτη και μετά από πολλούς αγώνες των κατοίκων της περιοχής εδώ και δεκαετίες έχει περάσει στην ιδιοκτησία του δήμου και λειτουργούσε μέχρι σήμερα προσφέροντας στους κινηματογραφόφιλους ποιοτικές ταινίες με χαμηλό εισιτήριο.

Και χτες η δημοτική αρχή, με το πρόσχημα πως είναι ελλειμματικός, επιχείρησε να πραγματοποιήσει διαγωνισμό για την μίσθωσή του σε ιδιώτες. Στο χώρο όμως από νωρίς το πρωί συγκεντρώθηκαν μέλη της Λαϊκής Επιτροπής κάνοντας σαφές στους υποψήφιους ενοικιαστές πως έστω κι αν μισθώσουν τον κινηματογράφο, θα έχουν διαρκώς μπροστά τους το λαϊκό κίνημα της πόλης. Στο πλευρό τους ήταν και δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Κορυδαλλού.

Ο διαγωνισμός τελικά δεν έγινε και τα μέλη της Λαϊκής Επιτροπής έστειλαν μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως θα είναι σε ετοιμότητα για να υπερασπιστούν τον δημοτικό κινηματογράφο διεκδικώντας να έχει χαμηλό εισιτήριο και να είναι δωρεάν για τους άνεργους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ