Παρασκευή 20 Γενάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 32
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ με πολιτικά που υπηρετούσε στην «αντιτρομοκρατική» ξυλοκοπήθηκε από ομάδα ατόμων, όταν εντοπίστηκε πριν ολοκληρωθεί η διαδήλωση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας την περασμένη Τρίτη στην οδό Β. Γεωργίου, απέναντι από το ξενοδοχείο «Athens Plaza». Του αφαιρέθηκαν το υπηρεσιακό του όπλο και η αστυνομική του ταυτότητα. Σύμφωνα με πληροφορίες έφερε και ασύρματο.

Το όπλο βρέθηκε προχτές, Τετάρτη, πεταμένο σε εγκαταλειμμένο σπίτι στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο αστυνομικός ήταν «διερχόμενος» από το σημείο αυτό, δέχτηκε επίθεση 30 ατόμων στις 13.45 (σ.σ. η συγκέντρωση στο Σύνταγμα δεν είχε τελειώσει), τα οποία τον τραυμάτισαν σοβαρά και μεταφέρθηκε στο 401 ΣΝ.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ: Το Ειρηνοδικείο Αθηνών διέγραψε κατά 70% χρέος δανειολήπτριας, ύψους 128.419,60 ευρώ. Το δικαστήριο απάλλαξε την δανειολήπτρια από το ποσό των 102.019,60 ευρώ καλώντας την να πληρώσει 26.400 ευρώ με μηνιαίες καταβολές (σε 4 χρόνια) ύψους 550 ευρώ. Το Ειρηνοδικείο δικαίωσε την δανειολήπτρια που πέτυχε τη διαγραφή σημαντικού μέρους των χρεών της, από καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες προς 10 τράπεζες.

ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ: Υψηλόβαθμος διπλωμάτης, ανώτατος αξιωματικός της Αεροπορίας, επιχειρηματίες, οδηγός σχολικού λεωφορείου και άλλοι, ήταν μεταξύ των 14 ατόμων που κατηγορούνται για διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου. Η επιχείρηση των αρχών άρχισε πριν από τρεις μήνες και ολοκληρώθηκε χτες. Συνελήφθησαν εννέα άτομα και για άλλα πέντε σχηματίστηκαν δικογραφίες. Οι εννέα που συνελήφθησαν εντοπίστηκαν από τα κλιμάκια της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος σε Αθήνα, Πειραιά, Αρτα, Κέρκυρα και Ηράκλειο Κρήτης.

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ αξιόποινη πράξη, αυτή τη φορά για υπεξαίρεση, καλείται από τον εισαγγελέα να δώσει εξηγήσεις ο επιχειρηματίας Λ. Λαυρεντιάδης, ο οποίος είχε ήδη πάρει νέα προθεσμία για τα άλλα αδικήματα από τον εισαγγελέα Γιάννη Δραγάτση για τις 30 Γενάρη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ