Σάββατο 28 Γενάρη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΝΕΟΛΑΙΑ
Δράσεις ενάντια στο ναρκω-νομοσχέδιο
  • Συναυλία καταδίκης του νομοσχεδίου «Κώδικας Ναρκωτικών» διοργανώνουν, σήμερα Σάββατο, στην Καβάλα, η Επιτροπή Αγώνα Μαθητών Σχολείων Καβάλας, το 15μελές του 7ου Γυμνασίου, η Επιτροπή Αγώνα Μαθητών ΟΑΕΔ και το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών. Η συναυλία θα γίνει στις 7 μ.μ., στην πλατεία Καπνεργάτη με τη συμμετοχή μαθητικών συγκροτημάτων.
  • Μαθητική συναυλία ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, με αφορμή το επικίνδυνο νομοσχέδιο νομιμοποίησης των ναρκωτικών που έχει φέρει η κυβέρνηση, διοργανώνει το Συντονιστικό Αγώνα Σχολείων Πάτρας, αύριο Κυριακή, στις 7 μ.μ., στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο, στην Πλ. Ελευθερίας (συγκοινωνία λεωφορεία ν.2 - Ταραμπούρα).
  • Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα τα ναρκωτικά και το νομοσχέδιο για την αποποινικοποίησή τους πραγματοποιεί η Ομάδα Γυναικών Γλυφάδας της ΟΓΕ, με αφορμή την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της. Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί αύριο Κυριακή, στις 10.30 π.μ., στο ΚΑΠΗ Αγίου Τρύφωνα (Τερψιθέα Γλυφάδας), με ομιλήτρια την πρόεδρο της ΟΓΕ Καλλιόπη Μπουντούρογλου.
  • Εκδήλωση με θέμα «Οχι σε όλα τα ναρκωτικά - Οργανώνουμε τη δράση μας ενάντια στο νέο νομοσχέδιο», διοργανώνουν την Τετάρτη 1η Φλεβάρη, στις 7 μ.μ., το Εθνικό Συμβούλιο Κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) και ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Τριάδας Νίκαιας. Η εκδήλωση θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου, Αχιλλέως 20. Θα μιλήσουν ο Κατηφές Παναγιώτης, κοινωνιολόγος και γραμματέας του ΕΣΥΝ και ο Κωνστανταράκος Γιώργος, ψυχολόγος και πρόεδρος του ΕΣΥΝ Πειραιά.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ