Πέμπτη 9 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Καταγγέλλει νέα προβοκάτσια

Νέα προβοκάτσια σε βάρος των ταξικών δυνάμεων, ώστε με κάθε τρόπο να χτυπηθεί η πρωτοπόρα δράση τους για την οργάνωση της αντίστασης στο νέο αντιλαϊκό έγκλημα, καταγγέλλει το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο. Η νέα προβοκάτσια εκδηλώθηκε με «είδηση» που φιλοξένησαν και αναπαρήγαγαν χτες διάφορα sites, σύμφωνα με την οποία το υπουργείο Εργασίας ξεκίνησε έρευνα μετά από καταγγελία του ΛΑ.Ο.Σ. για κρατική χρηματοδότηση του ΠΑΜΕ. Οπως ήταν φυσικό, αυτό έδωσε λαβή σε πολλούς να χύνουν λάσπη εναντίον του ΠΑΜΕ, διαπιστώνοντας: «Ναι καλά διαβάσατε. Το "αντάρτικο" ως προς τη συνδικαλιστική ηγεσία της ΓΣΕΕ και ασυμβίβαστο ΠΑΜΕ που καθημερινά "τσαμπουκαλεύεται" στους χώρους εργασίας και τραβά τα αυτιά των εργοδοτών καταγγέλλεται για κρατική χρηματοδότηση». Είναι καθαρό ότι καθώς μαίνεται η άγρια επίθεση και ταυτόχρονα η δράση και το πλαίσιο πάλης του ΠΑΜΕ εξοπλίζει τους εργαζόμενους για να αντισταθούν, θα ενταθούν οι προσπάθειες για τον αποπροσανατολισμό των εργαζομένων, για τη συκοφάντηση του ΠΑΜΕ, για να καλλιεργηθεί συμβιβασμός και ηττοπάθεια στους εργάτες στη βάση του ότι «όλοι ίδιοι είναι». Αποφεύγουν την ευθεία και με επιχειρήματα αντιπαράθεση με το ΠΑΜΕ, καταφεύγουν στη λάσπη. Επιβάλλεται επαγρύπνηση για να πάρουν απάντηση κάθε τέτοιους είδους παρεμβάσεις.

Σε ανακοίνωσή του, το ΠΑΜΕ αναφέρει:

«Παραμονή του εγκλήματος που ετοιμάζει η συγκυβέρνηση εναντίον της εργατική τάξης, οι γνωστοί κουμπάροι προβοκάτορες του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑ.Ο.Σ έπιασαν δουλειά.

Κυκλοφόρησαν μαζί σε διάφορα sites είδηση, ότι ο Υπουργός Εργασίας, μετά από καταγγελία του ΛΑ.Ο.Σ. εξετάζει δήθεν κρατική χρηματοδότηση του ΠΑΜΕ...

Αφού έστησαν τη συγκυβέρνηση, για να σαρώσουν τα εργατικά δικαιώματα, τώρα από κοινού ΠΑΣΟΚ και ΛΑ.Ο.Σ. επιχειρούν να συκοφαντήσουν, να βρωμίσουν το ΠΑΜΕ.

Απαντάμε καθαρά, ότι δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε σαν τα μούτρα τους. Η εργατική τάξη μας γνωρίζει όλους πολύ καλά. Μας γνωρίζει γιατί τα στελέχη τους, τα Σωματεία, οι Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα που είναι στη δύναμη του ΠΑΜΕ βρίσκονται κάθε μέρα μαζί με τους εργαζόμενους, στις αγωνίες τους, στην οργάνωση της πάλης τους.

Ο υπουργός της συγκυβέρνησης να αναζητήσει στους συμμάχους του τις βρωμιές που θέλουν να φορτώσουν στο ΠΑΜΕ. Στα ψηφοδέλτια του ΛΑ.Ο.Σ. θα βρει εκβιαστές και φρουτάκηδες.

Τους δηλώνουμε ότι οι όποιες προβοκάτσιες θα πέσουν στο κενό. Το ΠΑΜΕ θα συνεχίσει μαζί με τα Σωματεία, τις Ομοσπονδίες, τα Εργατικά Κέντρα να βρίσκεται στους χώρους δουλειάς για την οργάνωση της εργατικής τάξης, για την οργάνωση της πάλης των εργατών ενάντια στα εγκληματικά μέτρα που ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑ.Ο.Σ. προωθούν και ετοιμάζονται να φέρουν στη Βουλή.

Πίσω δεν πρόκειται να κάνουμε.

Η εργατική τάξη να στείλει στον αγύριστο τα τσιράκια του κεφαλαίου».

Παρά τη σοβαρότητα της καταγγελίας που θα επέβαλε γραπτή τοποθέτησή του, το υπουργείο Εργασίας δεν πήρε χτες δημόσια θέση. Μόνο μετά από επαφή του «Ρ» με το Γραφείο Τύπου προχώρησε σε μια προφορική διάψευση...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ