Παρασκευή 10 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρουσιάσεις του Δοκιμίου Ιστορίας

Τις επόμενες μέρες, διοργανώνονται οι παρακάτω εκδηλώσεις για την παρουσίαση του Β' τόμου του Δοκιμίου Ιστορίας του ΚΚΕ:

-- Από την Εδαφική Αχτίδα της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, αύριο Σάββατο 11/2 στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου Αιγίου. Θα μιλήσει ο Χ. Αγγελόπουλος μέλος της ΕΠ.

-- Απ' την ΝΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ, αύριο Σάββατο 11/2, στο θέατρο «Κέφαλος», στις 7.30μ.μ. Θα μιλήσει η Αγγελική Τσώλου, Γραμματέας της ΝΕ.

-- Απ' τη ΝΕ Ζακύνθου του ΚΚΕ, αύριο Σάββατο 11/2 Φεβρουαρίου στις 8.15 μ.μ., στο Θέατρο του Σαρακινάδου. Θα μιλήσει ο Σ. Μπέτσης, Γραμματέας της ΝΕ.

-- Απ' την ΚΟ Λιβαδειάς του ΚΚΕ, την Κυριακή 12/2, στις 11 το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας, στη Λιβαδειά. Θα μιλήσει ο Ν. Παπαγεωργάκης, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Απ' τη ΝΟ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 13/2 στις 18.00 στο Aμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Καλαμάτας «Ν. Πολίτης». Θα μιλήσει ο Κ. Σκολαρίκος, συνεργάτης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

-- Από την Αχτίδα ΑΕΙ - ΤΕΙ της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 13/2 στις 12.30 μ.μ. στο Πανεπιστήμιο Πατρών (ΑΑ Πρυτανείας). Θα μιλήσει η Ε. Μπιρλή, μέλος του Γραφείου της Οργάνωσης Περιοχής Πελοποννήσου.

-- Από την Εδαφική Αχτίδα της ΝΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, την Τετάρτη 15/2 στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου (Φωκαίας 26 - Πλ. Ελευθερίας). Θα μιλήσει ο Π. Ματσώκης, στέλεχος του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ