Παρασκευή 10 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Κάτω η κυβέρνηση και η πλουτοκρατία»!

Το στίγμα έδωσαν με τα δυναμικά και εύστοχα συνθήματα ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία της Θεσσαλονίκης

Motion Team

«Κάτω η κυβέρνηση και η πλουτοκρατία, μέτωπο λαέ για την εξουσία» διαδήλωσε χτες βράδυ ο εργαζόμενος λαός και η νεολαία της Θεσσαλονίκης που συμμετείχε μαζικά στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ και στη μεγάλη διαδήλωση στους δρόμους της πόλης.

Στο χώρο της συγκέντρωσης, στο Αγαλμα του Βενιζέλου, μίλησε ο Λεωνίδας Στολτίδης, πρόεδρος του ΣΕΤΗΠ Θεσσαλονίκης. Κάλεσε το λαό να οργανώσει την αντίσταση παντού, μαζικά και αποφασιστικά να γυρίσει την πλάτη στην προδοτική ΓΣΕΕ, τον εργοδοτικό - κυβερνητικό συνδικαλισμό και μαζί με το ΠΑΜΕ και τις άλλες αγωνιστικές συσπειρώσεις να δυναμώσει τον αγώνα για να πέσει η μαύρη συγκυβέρνηση, για έξοδο από την ΕΕ με λαϊκή εξουσία.

Με τη μαχητική διαδήλωση που ακολούθησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, οι εργάτες και οι υπάλληλοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι νέοι, οι γυναίκες, κάτω από τα πανό και τις σημαίες του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΜΑΣ και της ΟΓΕ, των Λαϊκών Επιτροπών σάλπισαν παλλαϊκό ξεσηκωμό. «Λιώνουν τους εργάτες τώρα πια το ξέρεις, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Καρατζαφέρης», «Εχει άλλο δρόμο και λύση ο εργάτης, ο δικός σας δρόμος είναι εφιάλτης», «Κανένες φόβος, καμιά υποταγή, όλοι με το ΠΑΜΕ για την ανατροπή», διαδήλωσαν και καλούσαν το λαό να μπει στο δρόμο του αγώνα, σήμερα και κάθε μέρα να συμμετέχει μαζικά στις απεργιακές συγκεντρώσεις και τις άλλες δράσεις που προγραμματίζονται, να βρεθεί μπροστά και αποφασιστικά στην οργάνωση της λαϊκής αντεπίθεσης.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Motion Team

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ