Πέμπτη 16 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ
Κλιμακώνουν με απεργία σήμερα

Με 24ωρη απεργία σήμερα, οι εργαζόμενοι του Δήμου Περάματος, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ στους ΟΤΑ, κλιμακώνουν την πάλη τους ενάντια στα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα κυβέρνησης, τρόικας, ΕΕ και απευθύνουν το κάλεσμα του αγωνιστικού ξεσηκωμού σε όλους τους εργαζόμενους της πόλης του Περάματος. Ταυτόχρονα, δίνουν την κατάλληλη απάντηση στη δημοτική αρχή (ΝΔ), η οποία λειτουργώντας ως το μακρύ χέρι της κυβέρνησης, προωθεί πλήρως την αντιλαϊκή πολιτική (οδηγεί στην ιδιωτικοποίηση τις κοινωνικές υπηρεσίες και την καθαριότητα, τις οποίες απογυμνώνει από προσωπικό, προσλήψεις εξαθλιωμένων μέσω ΜΚΟ, απειλεί με λουκέτο τους παιδικούς σταθμούς κ.λπ.) επιβαρύνοντας ακόμα περισσότερο τις εργατικές λαϊκές οικογένειες της πόλης, ενώ οφείλει σε συμβασιούχους δεδουλευμένα μηνών.

Στα πλαίσια της απεργίας, οι εργαζόμενοι στις 9 το πρωί θα συγκεντρωθούν μπροστά στο δημαρχείο και από εκεί θα κάνουν πορεία - εξόρμηση στους δρόμους της πόλης.

Η απεργία, είναι απόφαση της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Περάματος, που έγινε την περασμένη Δευτέρα. Στην ανακοίνωση του Συλλόγου τους επισημαίνεται προς το λαό του Περάματος: «Αυτή την ώρα μια επιλογή έχουμε ή τις αλυσίδες ή τα όπλα του αγώνα. Ξεσηκωμός, οργάνωση σε κάθε γειτονιά, σε κάθε χώρο δουλειάς. Ενότητα και αγώνας για να φύγει τώρα η κυβέρνηση του εγκλήματος μαζί με την τρόικα, να πληρώσει η πλουτοκρατία. Ολοι στον αγώνα για ανατροπή της βαρβαρότητας. Κάνουμε πέρα κάθε δύναμη που στέκεται εμπόδιο. Οχι άλλη αναμονή, όχι άλλες αυταπάτες». «Κάτω η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου. Να πάνε στα τσακίδια αυτοί μαζί με την τρόικα και την ΕΕ. Εκλογές τώρα. Κανένα νέο μνημόνιο, καμία νέα συμφωνία δεν αναγνωρίζουμε. Απαιτούμε άμεση μονομερή διαγραφή του χρέους. Την κρίση να πληρώσει η πλουτοκρατία».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ