Τετάρτη 22 Φλεβάρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα Τετάρτη, στις 9.30 π.μ., στο νοσοκομείο «ΜΕΤΑΞΑ» θα περιοδεύσει η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Σήμερα Τετάρτη ο Γιώργος Καΐκης, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει στις 7.30 μ.μ., στο χωριό Ρίζωμα Τρικάλων (καφετέρια «Κατσάνου»).

-- Αύριο Πέμπτη, συγκέντρωση με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ», διοργανώνει η ΚΟ Μεσσαράς της ΝΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ στο πολύκεντρο του Δημοτικού Διαμερίσματος Μοιρών, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του Κόμματος.

-- Την Παρασκευή 24/2, εκδήλωση με θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ» θα πραγματοποιήσει η Κομματική Οργάνωση Νοτίων Συνοικιών της Αχτιδικής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ, στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Μασταμπά. Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Την Παρασκευή 24/2, ο Γιώργος Καΐκης, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ, θα μιλήσει στις 7 μ.μ., στο Αρδάνι Τρικάλων (καφενείο «Καλόγηρου»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ