Πέμπτη 1 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ
Στις 5 Μάρτη ξεκινούν οι αρχαιρεσίες

Τη Δευτέρα 5 Μάρτη ξεκινούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης στο Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ανωνύμων Εταιρειών και Γραφείων Αθήνας. Οι εκλογές θα διεξάγονται στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (3ος όροφος) και θα ολοκληρωθούν στις 11 Μάρτη.

Με τη διακήρυξή της προς τους εργαζόμενους η «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» Ιδιωτικών Υπαλλήλων μεταξύ άλλων υπογραμμίζει:

«Με τη συμμετοχή σου στις αρχαιρεσίες: Δυναμώνεις το Σωματείο που είναι δύναμη στα χέρια σου. Με σωματείο γερό, μαζικό, ταξικό, δυναμώνεις τους αγώνες σου. Δυναμώνεις την ικανότητά του να συνεχίσει τους αγώνες με βάση τις σύγχρονες ανάγκες των εργαζομένων, με ταξική διοίκηση και προσανατολισμό το επόμενο διάστημα.

Με την ψήφο σου στη ΔΑΣ ΙΔ.ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ: Επιλέγεις την ενίσχυση της ταξικής γραμμής στα συνδικάτα, συμβάλλεις στην αλλαγή του αρνητικού συσχετισμού στο συνδικαλιστικό κίνημα. Επιλέγεις την παραπέρα ενίσχυση του ΠΑΜΕ που υπερασπίζεται τα συμφέροντα της εργατικής τάξης, που συγκρούεται με την αντεργατική - αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ενωσης, καταδικάζεις τις συμβιβασμένες ηγεσίες σε ΓΣΕΕ, ΕΚΑ και ΟΙΥΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ