Σάββατο 3 Μάρτη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΕΟΛΑΙΑ
Δραστηριότητες των Οργανώσεων της ΚΝΕ

Πολύμορφη δράση για μια σειρά θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της νέας γενιάς αναπτύσσουν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ. Στο πλαίσιο αυτών των δραστηριοτήτων, προγραμματίζονται τα εξής:

Σήμερα, Σάββατο
  • Οι Τομεακές Οργανώσεις Πανεπιστημίου Αθήνας της ΚΝΕ διοργανώνουν στις 8 μ.μ., στην ΦΕΠΑ (Ούλωφ Πάλμε), εκδήλωση με θέμα τις πολιτικές εξελίξεις και τα καθήκοντα της πάλης των φοιτητών. Ομιλητής Νίκος Σταματόπουλος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η Οργάνωση Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας της ΚΝΕ διοργανώνει περιοδείες κι εξορμήσεις για την 8η του Μάρτη, Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, στα σούπερ μάρκετ Σιάτιστας, Φλώρινας και Γρεβενών.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Δυτικής Θεσσαλονίκης και οι κλαδικές Οργανώσεις Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, διοργανώνουν εκδήλωση, με θέμα «οι θέσεις του ΚΚΕ για το πρόβλημα των ναρκωτικών και το νέο νομοσχέδιο», στις 7 μ.μ. στο πολιτιστικό κέντρο «Χρήστος Τσακίρης» στη Σταυρούπολη. Ομιλητής Θανάσης Χριστίδης, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Χανίων της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Η συγκυβέρνηση του μαύρου μετώπου ποτίζει τη νεολαία με το δηλητήριο των ναρκωτικών. Ξεσηκωμός με το ΚΚΕ για ζωή ολόκληρη όχι με δόσεις», στις 8 μ.μ. στο θέατρο Δ. Βλησίδη. Ομιλήτρια η Χρύσα Θερμολιά, μέλος της ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει τραγούδι από το μαθητικό μουσικό συγκρότημα «soul bounds».
  • Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ρεθύμνου της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με το ίδιο θέμα, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου. Ομιλητής ο Βασίλης Κούδας, ψυχίατρος, στέλεχος του ΚΚΕ.
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Λέσβου της ΚΝΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Μη Ναρκώνεις το Μυαλό και τη Ζωή σου! Πες ΟΧΙ σε ΟΛΑ τα ναρκωτικά!», στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Λέσβου. Ομιλήτρια η Πόπη Γκιούσα, μέλος του ΝΣ Λέσβου της ΚΝΕ.
  • Οι Οργανώσεις Μαθητών Λάρισας της ΚΝΕ, διοργανώνουν εκδήλωση, με θέμα «Δεν σκύβουμε το κεφάλι, τώρα είναι η ώρα της αντεπίθεσης. Με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ για την Εξουσία του Λαού», στις 6 μ.μ., στον Πολυχώρο Χορίαμβος, (Γαληνού και Φαρμακίδου).
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Μεσσηνίας της ΚΝΕ διοργανώνει σύσκεψη, με θέμα «Συμπεράσματα από τις κινητοποιήσεις - οργάνωση της εργατικής - λαϊκής αντεπίθεσης για τη λαϊκή εξουσία», στις 7.30 μ.μ., στα γραφεία του ΚΚΕ στην Καλαμάτα.
  • Η Τομεακή Οργάνωση Μαθητών Πάτρας διοργανώνει εκδήλωση για την ίδρυση της ΟΚΝΕ και της ΕΠΟΝ, με τίτλο «Πολεμάμε και τραγουδάμε», στις 5 μ.μ., στον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο (Πλ. Ελευθερίας). Ομιλητής Χρήστος Κωνσταντινίδης, μέλος του ΣΠ Πελοποννήσου της ΚΝΕ.
  • Οι ΟΒ Κατάρτισης και Νυχτερινών Πάτρας της ΚΝΕ, διοργανώνουν σύσκεψη με θέμα «Πολιτικές Εξελίξεις και η Πρόταση Διεξόδου του ΚΚΕ», στις 6 μ.μ., στην έδρα της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ (12ου Συντάγματος 34).
Αύριο Κυριακή
  • Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Πετρούπολη διοργανώνουν συγκέντρωση με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για το πρόβλημα των ναρκωτικών και το νέο νομοσχέδιο, στο Πολιτιστικό Κέντρο, στις 6.30 μ.μ. Ομιλητής ο Παναγιώτης Κατηφές, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.
  • Οι ΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πάτρας της ΚΝΕ, διοργανώνουν σύσκεψη με θέμα «Πολιτικές Εξελίξεις και η Πρόταση Διεξόδου του ΚΚΕ», στις 6 μ.μ., στην έδρα της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ (12ου Συντάγματος 34).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ