Κυριακή 4 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες των Οργανώσεων της ΚΝΕ

Πολύμορφη δράση για μια σειρά θέματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της νέας γενιάς αναπτύσσουν οι Οργανώσεις της ΚΝΕ. Στο πλαίσιο αυτών των δραστηριοτήτων, προγραμματίζονται τα εξής:

Σήμερα Κυριακή
  • Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Πετρούπολη διοργανώνουν συγκέντρωση με θέμα τις θέσεις του ΚΚΕ για το πρόβλημα των ναρκωτικών και το νέο νομοσχέδιο, στο Πολιτιστικό Κέντρο, στις 6.30 μ.μ. Ομιλητής ο Παναγιώτης Κατηφές, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.
  • Η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ διοργανώνει στη Θεσσαλονίκη δραστηριότητες για τα παιδιά και νέους γονείς, με θέμα την ειρήνη, από τις 5 έως τις 8 το απόγευμα στα γραφεία της ΚΟ Συκεών (Μ. Καραολή 30). Θα γίνει συζήτηση πάνω στην επικαιρότητα, προβολή της ταινίας «Σπίρτα σε πόλεμο», ζωγραφική, κολλάζ με θέμα «Ειρήνη είναι...», δημιουργία ομάδας υπό τον τίτλο «Μικροί ποιητές απαγγέλλουν για την ειρήνη».
  • Οι ΟΒ Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πάτρας της ΚΝΕ διοργανώνουν σύσκεψη με θέμα «Πολιτικές Εξελίξεις και η Πρόταση Διεξόδου του ΚΚΕ», στις 6 μ.μ., στην έδρα της ΕΠ Πελοποννήσου του ΚΚΕ (12ου Συντάγματος 34).

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ