Τετάρτη 7 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Μόνο τα χειρότερα για το λαό από τα κόμματα του κεφαλαίου...

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ η Αννα Διαμαντοπούλου όταν λέει ότι «το μνημόνιο δεν είναι γραμμένο σε γρανίτη». Οπως διαπίστωσε και ο ελληνικός λαός μπορεί ενίοτε να αλλάξει. Ομως μόνο προς το χειρότερο...

Εκτός αν θεωρεί ότι το μνημόνιο Νο 2 (ή ...Νο 122 όπως το πάρει κανείς) είναι καλύτερο από το προηγούμενο. Οποιος το πιστεύει ας βγει σε καμιά γειτονιά να το πει και θα ...δει τι θα εισπράξει.

Αυτό που είναι «γραμμένο σε γρανίτη» για την Α. Διαμαντοπούλου και τους ομοϊδεάτες της σε Νέα Δημοκρατία και ΛΑΟΣ είναι το να υπερασπιστούν τα συμφέροντα του κεφαλαίου με τον καλύτερο τρόπο.

Δεν αλλάζει με τίποτε, όπως και να το ονομάζουν είτε «διάσωση της χώρας» είτε «διατήρηση του ευρωπαϊκού προσανατολισμού» είτε «εκσυγχρονισμό της οικονομίας».

ΠΕΝΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ επενδύσεις «απελευθερώθηκαν» όπως διατυμπανίζει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Μπήκαν λέει σε καθεστώς «fast track» και θα δημιουργήσουν ευημερία και θέσεις εργασίας.

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Οτι όχι μόνο κάθε ίχνος προστασίας του περιβάλλοντος και κάθε φορολογική υποχρέωση των «επενδυτών» θα πάνε περίπατο αλλά ότι θα απολαύσουν και όλα τα ...«ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα» που προσφέρουν τα τελευταία κατορθώματα των κυβερνώντων.

Ποιος δε θα χαιρόταν άλλωστε να επενδύσει αν του έδιναν τα πάντα «στο πιάτο» και το δικαίωμα να πληρώνει μισθούς 400 ευρώ ή να απασχολεί εργαζόμενους 2 και 3 μέρες την βδομάδα με ανάλογες αποδοχές.

Κι αυτό το ονομάζουν ...ανάπτυξη! Σίγουρα είναι, όχι όμως για τον ελληνικό λαό αλλά γι' αυτούς που απομυζούν τον πλούτο, την εργασία του και το μέλλον του. Τους εντολοδόχους, δηλαδή, της κυβέρνησης.

Για το λόγο αυτό οι εργαζόμενοι πρέπει να τους εξαφανίσουν και μάλιστα με fast truck....


Παπαγεωργίου Βασίλης


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ