Σάββατο 10 Μάρτη 2012 - 2η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
Εμπρακτη αλληλεγγύη στους εργαζόμενους στο ΚΕΑΤ

Τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και οικονομική βοήθεια παρέδωσαν χτες τα μέλη της Λαϊκής Επιτροπής στους εργαζόμενους που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας και είναι απλήρωτοι εδώ και ένα χρόνο

Μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας συζητούν με την πρόεδρο του συλλόγου των εργαζομένων
Μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας συζητούν με την πρόεδρο του συλλόγου των εργαζομένων
Χτες το πρωί, μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας, βρέθηκαν στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) και παρέδωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στους εργαζόμενους που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, ενώ παραμένουν απλήρωτοι εδώ και έναν χρόνο. Ταυτόχρονα, παρέδωσαν στη γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΚΕΑΤ - σε ένδειξη αλληλεγγύης - οικονομική βοήθεια που συγκεντρώθηκε από το υστέρημα των φίλων και των μελών της Λαϊκής Επιτροπής. Η γραμματέας του συλλόγου ευχαρίστησε τα μέλη της επιτροπής για τη συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους και τόνισε ότι η πράξη αυτή θα τους δώσει δύναμη για να συνεχίσουν τον αγώνα τους. Οι 6 απολύσεις που έγιναν και αυτές που θα ακολουθήσουν, σύμφωνα με το πρόγραμμα της «εξυγίανσης» που προωθείται, συμπλήρωσε, θα σημάνουν το οριστικό τέλος αυτών των ανεπαρκών υπηρεσιών εκπαίδευσης και φροντίδας των τυφλών παιδιών, αφού θα οδηγηθεί σε κλείσιμο.

Ακόμα, χτες, μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Αιγάλεω πραγματοποίησαν κινητοποίηση στο ΙΚΑ της περιοχής με αίτημα την πλήρη κάλυψη της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης της λαϊκής οικογένειας, τη θεώρηση των βιβλιαρίων των ανέργων χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Μέλη της επιτροπής συναντήθηκαν με την προϊσταμένη του ΙΚΑ, η οποία ανέφερε ότι θα μεταφέρει τα αιτήματά τους. Από την πλευρά τους τα μέλη της επιτροπής κάλεσαν τους εργαζόμενους στο ΙΚΑ και το λαό της περιοχής, να αγωνιστεί και με την πάλη του να ανατρέψει όλα τα αντιλαϊκά σχέδια της κυβέρνησης.

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις

ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ: Στις 11 π.μ., συγκεντρώσεις και πορείες διοργανώνουν: οι Λαϊκές Επιτροπές: Περιστερίου (από μετρό Αγ. Αντωνίου), Αιγάλεω (από Μετρό Εσταυρωμένου), Ιλίου, (από κεντρική πλατεία), Πετρούπολης (από «Στρογγυλή» πλατεία), Καλλιθέας (από το ΚΕΑΤ). Η Επιτροπή Αγώνα Γλυφάδας (από οδό Κύπρου), μαζικοί φορείς Χαϊδαρίου (από το Παλατάκι) και Αγίας Βαρβάρας (από πλατεία Αγίας Ελεούσας).

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ: Στις 11 π.μ. συγκέντρωση διοργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή Ν. Ηρακλείου στην πλατεία της οδού Σωκράτους (περιοχή Καναπίτσα). Στις 11 π.μ., συνέλευση της Λαϊκής Επιτροπής Χαλάστρας στο Δημαρχείο Χαλάστρας.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ