Τρίτη 13 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗτο Μονομελές Πρωτοδικείο Καλαμάτας, από την περασμένη Παρασκευή, απαγορεύει τη διακοπή παροχής της ηλεκτροδότησης σε οικογένεια από την Καλαμάτα, μέχρι τη συζήτηση της αιτήσεως των ασφαλιστικών μέτρων στις 22 Μάη. Ο λόγος της απόφασης αυτής, είναι ότι η οικογένεια που εξόφλησε το δεύτερο δίμηνο λογαριασμού της ΔΕΗ σε μηχάνημα ΑΤΜ, ορθώς, νομίμως και προσηκόντως εξόφλησε την ως άνω οφειλή του ως προς το ρεύμα, μη έχοντας δικαίωμα κανείς να θεωρήσει ότι η καταβολή του αυτή αφορά το ειδικό τέλος ακινήτων που του είχε επιβληθεί σε προηγούμενο λογαριασμό, τον οποίο δεν ήθελε ή δεν μπορούσε να πληρώσει.

ΕΝΑΣ αστυνομικός της ομάδας «ΔΙΑΣ» αλλά και ένας ένοπλος τραυματίστηκαν ελαφρά χτες το μεσημέρι κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών στην Καλλιθέα.

ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ Εφετείο Κακουργημάτων κήρυξε ένοχους 18 από τους 20 κατηγορούμενους για την υπόθεση του λεγόμενου «Συνδικάτου του Εγκλήματος» στο οποίο χρεώνεται η απαγωγή του εφοπλιστή Π. Παναγόπουλου.

ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: Τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε επισκέφθηκε χτες ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Ν. Παπαγιαννόπουλος, όπου του ζήτησε σε υποθέσεις συλλήψεων για οικονομικά εγκλήματα να συνδράμουν τα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα, επειδή η Οικονομική Αστυνομία δεν έχει παραρτήματα σε όλη την επικράτεια.

ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ βρήκε ένας 28χρονος μετανάστης από την Ερυθραία, χθες το απόγευμα στο νέο λιμάνι της Πάτρας, όταν στην προσπάθειά του να περάσει - μέσω φορτηγού - στην Ιταλία πολτοποιήθηκε το κεφάλι του.

ΠΥΡΚΑΓΙΑ εκδηλώθηκε χτες το βράδυ στο, αγκυβολημένο στη ράδα του Πειραιά, οχηματαγωγό (RO/RO) πλοίο, «ALLIANS NORFOLK» σημαίας ΗΠΑ, με 23 ναυτεργάτες πλήρωμα και 5 επιβαίνοντες, ανάμεσα στους οποίους ήταν και Ελληνες (ο αριθμός μέχρι αργά χτες το βράδυ δεν είχε γίνει γνωστός), οι οποίοι σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του γραφείου Τύπου του Λιμενικού «φέρονται να είναι όλοι καλά στην υγεία τους».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ