Τετάρτη 21 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ
Το ενδιαφέρον στη Ρώμη

Με το παιχνίδι της Ρώμης μεταξύ της Λάτσιο και Ρεάλ Μαδρίτης να «κλέβει» την παράσταση, κλείνει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ με τους αγώνες για τον Γ' και Δ' όμιλο. Οι Ιταλοί είναι πολύ κοντά στον αποκλεισμό από τη συνέχεια του θεσμού, καθώς δεν έχουν συλλέξει ούτε ένα βαθμό. Στον αντίποδα, οι Ισπανοί με τους 9 βαθμούς θα βρεθούν εκτός απροόπτου στην κληρωτίδα για την επόμενη φάση. Οι γηπεδούχοι λοιπόν θα αγωνιστούν για τη νίκη που μπορεί να τους αναγεννήσει τις ελπίδες χωρίς όμως τους τιμωρημένους Βερόν, Νέστα και Στάνκοβιτς, ενώ από τη Ρεάλ θα λείπουν οι τραυματίες Μοριέντες, Μακμάναμαν και πιθανότατα ο Μακελελέ που η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή (21.45 ΜΕΓΚΑ).

Στο άλλο παιχνίδι του Δ' ομίλου, η Αντερλεχτ φιλοξενεί τη Λιντς. Οι Ολλανδοί με νωπές τις μνήμες από την ήττα στο τελευταίο λεπτό του πρώτου αγώνα, θα προσπαθήσουν να «εκδικηθούν» και να πάρουν την πολύτιμη νίκη. Στην αντίπερα όχθη, οι Αγγλοι έχουν πολλά προβλήματα και από το παιχνίδι θα απουσιάσουν οι Μπόγιερ, Γουντγκέιτ, ενώ ο Κέλι είναι δύσκολο να πάρει μέρος στο ματς αφού είναι ανέτοιμος.

Στον Γ' όμιλο την τιμητική του έχει το παιχνίδι ανάμεσα στη Σπαρτάκ Μόσχας και την Μπάγερν Μονάχου. Οι Ρώσοι θέλουν τη νίκη που θα τους ανυψώσει βαθμολογικά καθώς οι τρεις βαθμοί που έχουν μαζέψει μέχρι σήμερα δεν τους εξασφαλίζουν τίποτα. Στο... στρατόπεδο των Βαυαρών, η κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη, καθώς η ήττα στο γερμανικό πρωτάθλημα έχει φέρει γκρίνια στις τάξεις της Μπάγερν.

Οι καλές εμφανίσεις τόσο στο Τσάμπιονς Λιγκ όσο και στο Κύπελλο Αγγλίας έχουν ανεβάσει την ψυχολογία των παικτών της Αρσεναλ που υποδέχονται τη Λυών. Μια νίκη επί των Γάλλων θα τους φέρει σε θέση ισχύος, ενώ από την άλλη, η Λυών θέλει τη νίκη προκειμένου να φτάσει τους 6 βαθμούς και να ανανεώσει τις ελπίδες για πρόκριση.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ