Πέμπτη 22 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΣΚ - ΔΑΚΕ
Φάμπρικα δικαστικών προσφυγών σε βάρος σωματείων

Σε συγκέντρωση σήμερα στις 9 π.μ. στα δικαστήρια στην Ευελπίδων καλεί το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής

Στα δικαστήρια προσφεύγουν ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ σε βάρος μιας σειράς σωματείων στους ΟΤΑ, για να ακυρώσουν τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεών τους. Οι αποφάσεις αυτές ορίζουν ότι μέλη των σωματείων με πλήρη δικαιώματα μπορούν να είναι όλοι οι εργαζόμενοι, ανεξάρτητα από εργασιακή σχέση, δηλαδή και οι συμβασιούχοι.

Τελευταίο «θύμα» η γενική συνέλευση εργαζομένων στο Δήμο Αγίων Αναργύρων, καθώς χτες ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ επιχειρούν να την ακυρώσουν με όλα τα νομικά μέσα (προσωρινή διαταγή, ασφαλιστικά μέτρα, αγωγή) όπως κάνουν και με άλλα σωματεία. Η προσωρινή διαταγή εκδικάζεται σήμερα. Επίσης, σήμερα, εκδικάζεται η αγωγή της ΠΑΣΚ κατά της γενικής συνέλευσης του Σωματείου Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων Αττικής για τον ίδιο λόγο.

Απέναντι στο κυνήγι που έχουν εξαπολύσει ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καλεί σήμερα σε συγκέντρωση, στις 9 π.μ., στα δικαστήρια Ευελπίδων (κτίριο 5) τα μέλη των ΔΣ των Σωματείων και τους εργαζόμενους στους ΟΤΑ, για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στα σωματεία που σέρνονται στα δικαστήρια.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ