Παρασκευή 23 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές
Μουσικές συναντήσεις
  • Ο σπουδαίος Αυστραλός μουσικός δημιουργός Louis Tillet εμφανίζεται σήμερα στο «Αν κλαμπ» (Σολωμού 13-15) προσφέροντας απολαυστική μπλουζ μουσική και κομμάτια του καινούριου του άλμπουμ «Learning to die». Θ' ακολουθήσει το συγκρότημα «Illegal Operation».
  • Ο Πέτρος Βαγιόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο «Σπίτι Τέχνης Λόλης» (Δεληγιάννη 5, πίσω από το Πάντειο), κάθε εβδομάδα, από Πέμπτη έως Σάββατο, παρουσιάζοντας τραγούδια από την 15χρονη δισκογραφική του πορεία και τη συνεργασία του με τον Μανώλη Ρασούλη. Μαζί του, οι Αλέξης Βάκης και Γεωργία Γρηγοριάδου, με τραγούδια, από το δίσκο τους «Λείπουν όλα κι είναι εδώ» και τραγούδια παλιών και νέων δημιουργών. Συμμετέχουν οι: Γιάννης Καραπάνος - μπουζούκι, Μαριλίζα Παπαδούρη - τσέλλο, Παναγιώτης Ντουνιαδάκης - κιθάρα.
  • Ο Ανδρέας Καρακότας και η Καίτη Κουλλιά τραγουδούν από Παρασκευή έως Κυριακή (11μμ), στο «Χαμάμ» (Δημοφώντος 97, Α. Πετράλωνα). Παρουσιάζουν επιλογές από τη δισκογραφία τους και γενικότερα από το ελληνικό τραγούδι.
  • Στον αισθαντικό «κόσμο» του Αστορ Πιατσόλα «ταξιδεύει» το Κουιντέτο «TANGartO», στο «Ατενέουμ» (Αδριανού 3, Θησείο), σήμερα (8.30μμ.). Παίζουν: Λ. Γρίβας, Θ. Στεφανίδης, Θ. Κοντογεώργης, Μ. Σουρβίνος, Θ. Λαζάρου.
  • Καυτή αποκριάτικη ατμόσφαιρα στο «Χαφ Νοτ» (Τριβωνιανού 17, Μετς), όπου εμφανίζεται το «Grupo Mango», με ένα μουσικό κοκτέιλ, που πηγάζει από την πλούσια παράδοση της Καραϊβικής και της Λατινικής Αμερικής.
  • Τα καλύτερά του τραγούδια παρουσιάζει ο Πέτρος Δουρδουμπάκης, σήμερα, στο «Μπαράκι του Βασίλη» (Διδότου 3, Κολωνάκι), συνοδευόμενος από τους Βασίλη Καφούρο και Βάσια Βουγιουκλή. Αύριο, στον ίδιο χώρο, το συγκρότημα «Παλαιϊνά Σεφέρια» θα παρουσιάσει παραδοσιακούς κρητικούς σκοπούς και νέες συνθέσεις του. Την Κυριακή (10μμ), η Σάσα Βούλγαρη ξετυλίγει «το γαϊτάνι με τα παραμύθια».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ