Παρασκευή 23 Φλεβάρη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Νέμεσις» αποκαλυπτική

Αποκαλύψεων συνέχεια. Η «Νέμεσις», στο νέο τεύχος της που κυκλοφόρησε στις 21/2, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα εξής θέματα:

Για την Μαργαρίτα Παπανδρέου, η οποία ασκούσε εξωτερική πολιτική, ενόσω ο γιος της Γιώργος Παπανδρέου ήταν υπουργός Παιδείας και τον οποίο προέτρεπε να γνωρίσει μέσω του Στάνλεϊ Σάινμπαουμ την ισχύ του Τζορτζ Σόρος στην Ανατολική Ευρώπη. Η Μ. Παπανδρέου πληροφορεί, επίσης, τον Γ. Παπανδρέου ότι έχει ένα φίλο συνδεδεμένο με τον πυρηνικό επιταχυντή και προτείνει σύσταση επιτροπής χειρισμού του «ΒΕΤΑΤRΟΝ». Το «παζάρι» για το διαζύγιό της με τον Α. Γ. Παπανδρέου, από τον οποίο ζητά 1 εκατ. δολάρια, δηλώνοντας ότι τα προορίζει για το «διάδοχο» γιο της. Περιλαμβάνεται και θέμα με τον Νίκο Παπανδρέου να ενημερώνει τον Σάινμπαουμ για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια και να ζητά «ρουσφέτι» για τον Τρεπεκλή. Επίσης να ενημερώνει κάποιον Κέρτις στις ΗΠΑ για τον Μπακογιάννη και την «17η Ν», την ημέρα της δολοφονίας του.

Μεταξύ των άλλων θεμάτων του τεύχους, είναι και: Τα 2 δισ. που μας χρεώνουν ημερησίως για χαμένες δίκες στα Ευρωδικαστήρια. Τα τουρκικά σχέδια για αποσταθεροποίηση στη Θράκη. Η οικονομική κρίση της Τουρκίας. Για το ΝΑΤΟ, τη Γιουγκοσλαβία και τους «δικαστές» της. Για την «Πολιτιστική Ολυμπιάδα» που θέλει ο Ε. Βενιζέλος, συνεντεύξεις και άλλα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ