Πέμπτη 1 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΔΙΕΘΝΗ
Για την αποκατάσταση της λαϊκής εξουσίας

Συγχαρητήριο τηλεγράφημα της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ προς τον Πρόεδρο του ΚΚΔ Μολδαβίας Β. Βορόνιν για την πρόσφατη επιτυχία του κόμματός του στις εκλογές

Με την ευκαιρία της σημαντικής επιτυχίας στις βουλευτικές εκλογές του Κόμματος των Κομμουνιστών της Μολδαβίας, η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, έστειλε στον Πρόεδρο του ΚΚΔΜ Βλαντίμιρ Βορόνιν συγχαρητήριο τηλεγράφημα. Ολόκληρο το κείμενο του τηλεγραφήματος έχει ως εξής:

«Αγαπητέ σύντροφε,

Επιτρέψτε μου εκ μέρους των μελών, στελεχών και φίλων του ΚΚΕ να σας συγχαρούμε θερμά για τη μεγάλη εκλογική επιτυχία που σημείωσε το Κόμμα των Κομμουνιστών της Δημοκρατίας της Μολδαβίας (ΚΚΔΜ) στις πρόσφατες πρόωρες βουλευτικές εκλογές.

Η επιτυχία αυτή του ΚΚΔΜ έχει ιδιαίτερη σημασία. Η έντονη προσπάθεια των ξένων ιμπεριαλιστικών κύκλων, όπως οι πρόσφατες δηλώσεις Σολάνα, να την εμποδίσουν, να κατευθύνουν τους ψηφοφόρους και να καλλιεργήσουν την καταστροφολογία σε περίπτωση που θα νικήσουν οι κομμουνιστές, έπεσαν στο κενό.

Οι κομμουνιστές της Ελλάδας εύχονται κάθε επιτυχία στην υλοποίηση των προεκλογικών και προγραμματικών σας στόχων, για την υπεράσπιση των κοινωνικοοικονομικών συμφερόντων του λαού της Μολδαβίας, την αποκατάσταση της λαϊκής εξουσίας, στην προοπτική της προόδου και του σοσιαλισμού».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ