Σάββατο 9 Ιούνη 2012 - 1η έκδοση
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 45
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Β' ΟΜΙΛΟΣ
Η ώρα των φαβορί

Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι από αυτό τον όμιλο ίσως βγει η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Και δεν έχουν άδικο αφού μέσα σε αυτόν είναι η Γερμανία και η Ολλανδία που παίζουν με Πορτογαλία και Δανία αντίστοιχα.

ΟΛΛΑΝΔΙΑ - ΔΑΝΙΑ (19.00, ΕΤ1)

Οι «τουλίπες», με μεγάλες και εφικτές προσδοκίες, αντιμετωπίζουν στο Χάρκοβο τη Δανία. Ο προπονητής Μπερτ φαν Μαρβάικ έχει να διαλέξει από ένα πανίσχυρο δυναμικό (Φαν Πέρσι, Σνάιντερ, Κάουτ, Χούντελαρ, Ρόμπεν) ενώ δήλωσε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο αντίπαλος αφού κάθε ματς και κυρίως αυτό της αρχής κρύβει παγίδες.

Στους «ρόλιγκανς» δεν υπάρχει άγχος, όπως υποστηρίζει ο κόουτς Μόρτεν Ολσεν, ρίχνοντας το μπαλάκι στους αντιπάλους: «Οι Ολλανδοί είναι το φαβορί, όμως πρέπει να το δείξουν στο γήπεδο. Εχουμε νεανική ομάδα και σε κάθε μεγάλο παιχνίδι αποκτάμε εμπειρίες».

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ (21.45, ΕΤ1)

Νίκη σε συνδυασμό με καλή εμφάνιση θέλει ο τεχνικός των «πάντσερ» σήμερα στο Λβιβ. Ο Γιοακίμ Λεβ, που για πολλούς έχει την πλέον δουλεμένη ομάδα του θεσμού, θα στηριχθεί στην πειθαρχία αλλά και στην αλληλοκάλυψη σε όλες τις γραμμές.

Στην Πορτογαλία ο προπονητής Πάουλο Μπέντο έχει μεν στη διάθεσή του έναν εκ των κορυφαίων παικτών του πλανήτη, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως πέραν τούτου η ομάδα δεν έχει κάτι το εξαιρετικό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ